Baba miatt fájhat hamarabb a mell?
Figyelt kérdés
29 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 19. napon, és elkezdett fájni a mellem. Ovulációm volt tesztet használtam. Viszont csak a mensi előtt 5 nappal szokott elkezdődni a mellfájdalom. Lehet baba miatt?2013. aug. 29. 15:20
1/3 anonim válasza:
Nekem aznap reggelre kezdett el fàjni mikor meg kellett volna jönnie.Hatalmasra duzzadtak az amúgy kicsit melleim.Ebbôl tudtam hogy sikerûlt a baba,na meg furcsàn èreztem magam testileg-lelkileg. :-) Tehàt elôtte èn nem èreztem mellfàjdamat.
Üdv 8hetes kisbaba anyukàja
2/3 anonim válasza:
Nekem a 10.dpo n már fajdogalni kezdtek a melleim. Sőt az erek is jól láthatóak lettek. Nálunk a családban mindenkinél ez volt az első jel :-)
3/3 anonim válasza:
Nekem is pont igy volt,h a 19.napon megduzzadt és annyira fájt a mellem,h nem birtam melltartót hordani. Rögtön tudtam,h sikerült a baba,de aztán sajnos elvetéltem. Most viszont azóta minden hónapban fáj,úgyh sajnos arra már nem adhatok többet és nem értem miért van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!