Szamolassal kapcsolatban segitenetek egy kicsit?
Figyelt kérdés
az erdekelne, ha vkinek nem pontosan 28 napos ciklusai vannak, akkor azoknal hogy alakul a terhessegi hetek szamolasa? Pl nekem 23-25 naposak a ciklusaim es van egy halvany pozim, ilyenkor hogyan szamolnak? Mivel ha az utolso ciklus idejet nezem, akkor pont ma vagyok 3 hetes. Koszi elore is2013. aug. 28. 18:41
1/6 anonim válasza:
mindig az utolsó mensi időpontot nézik. később az ultrahangon pontosíthatnak
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi, de akkor a doki ugye nem nezhet hulyenek, hogy ha mondom hogy 3 hetes terhes vagyok. Es ilyenkor ugye a picit meg nem lehet latni? Hisz majdnem egy hettel rovidebb a ciklusom, ha a 23 napot nezem es raadasul most eleg koran is volt a peteeresem.
2013. aug. 28. 19:02
3/6 anonim válasza:
igazából 3 hetes terhesség nincsen,mert amikor elmarad a mensid akkor azt már 4 hetesnek mondják.
ha elmész dokihoz,akkor ne azt mondd,hogy hány hetes vagy,hanem csak annyit,hogy X hete/napja pozitivat teszteltél.ő úgy is ráfog kérdezni,hogy mikor volt az utolsó mensid,és ez alapján megmondja hányadik héten jársz. ilyenkor még csak a petezsák látható az embrió nem.
4/6 anonim válasza:
Nekem is rövidebb 24-25 napos. Pont ma mondta a doki hogy ahány nappal kevesebb annyit kell levonni. Így számolt: 40 hét-4 nap=szülés, de persze az uh is korrigál. ///Azért is ez a macera mert nálam nem lehet alapizni az utolsó menzeszre.
5/6 anonim válasza:
A 6. hétig felesleges dokihoz menni, nem lesz szívhang és csak stresszelni fog, ill. úgyis visszahívnak a 6-7. hétre.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek, alapbol mentem volna ma dokihoz szuresre, csak pont igy jott ki, hogy lett egy pozi tesztem. Tudom, hogy ilyenkor meg nincs szivhang, egyenlore engem az is megnyugtatna, ha tudnam hogy jo helyre agyazodott be, de meg ezt se hiszem hogy latni fogja.
2013. aug. 29. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!