Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt mire véljem? Annyit...

Ezt mire véljem? Annyit olvastam itt már szellem csíkról, száradási csíkról, és most itt állok Én is, és fogalmam sincs ezt akkor minek vegyem?

Figyelt kérdés

Időn belül jött ki, de olyan gyér, halovány, hogy elgondolkoztam...negatív , pozitív,....segítenétek?

[link]

2013. aug. 28. 16:47
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

majd írj mi volt a dokinál?

mióta késik??

2013. szept. 2. 21:25
 32/39 A kérdező kommentje:
Szia. Ha megtennéd hogy átveszed,nagyon meg köszönném. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz...túl lehetnék már rajta....
2013. szept. 3. 05:14
 33/39 A kérdező kommentje:
20. -án kellett volna megjönnie.
2013. szept. 3. 06:58
 34/39 anonim ***** válasza:
azóta nem jött meg? nem csináltál másik tesztet azóta???
2013. szept. 3. 18:13
 35/39 A kérdező kommentje:

Szia. Ma vérezgetek, de nem nagyon...inkább olyan barnás narancssárgás....holnap megyek orvoshoz, de ma vettem még egy tesztet, egy 10 es, valami valentin...képes voltam elmenni Pestre érte....még sosem hallottam róla, kipróbálom...kíváncsi leszek. Holnap megírom mi lett az eredmény, ha érdekel...így este felé tudok majd írni. És köszönöm hogy érdeklődtök. Jól esik igazán!!!

KÖSZÖNÖM!

2013. szept. 3. 18:58
 36/39 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Szia!

Bocsi, hogy csak most, de nem voltam itthon. Szóval az egyik képen én jobban látom a csíkot és annak a negatívja is erősebb, de a másikon is látszik, hogy van valami.

Én nagyon-nagyon drukkolok Neked! Szorítok, hogy minden jól alakuljon! És feltétlenül írj, hogy mi volt!

Fel a fejjel és csak pozitívan!!! ;)

2013. szept. 3. 21:22
 37/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! Mindenképp írok este!!!
2013. szept. 4. 14:17
 38/39 anonim ***** válasza:
szerintem csak szaradasi csik. nekem nagyon sok ilyen volt. de azert drukkolok
2013. szept. 5. 07:53
 39/39 anonim ***** válasza:
Nem írtál.Ugye nincs baj?
2013. szept. 6. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!