Ezt mire véljem? Annyit olvastam itt már szellem csíkról, száradási csíkról, és most itt állok Én is, és fogalmam sincs ezt akkor minek vegyem?
Időn belül jött ki, de olyan gyér, halovány, hogy elgondolkoztam...negatív , pozitív,....segítenétek?
Én tettem át negatívba. Szívesen! :)
Én láttam rajta alapból is, de azért raktam át, mert ez minden kételyt eloszlatott. Pozitív! :)
Örülök neki, hogy ennyi idő után végre teljesült az álmod! :) Már én is nagyon szeretnék egy ilyen tesztet!!!
Akkor szurkolok neked!!! Remélem hamarosan Te is boldog kismama leszel :D
Köszönöm még egyszer a segítségedet!!!
Köszi! Aranyos vagy! :)
Én meg szurkolok, hogy holnap már olyan pozit tesztelj, hogy távolról is jól látható legyen! :D Azért majd töltsd fel! Kíváncsi vagyok! :)
Mindenképp feltöltöm!!!
Szép estét, jó éjszakát!!!
Sziasztok. Hát tegnap csináltam egy tesztet...azon még annyit sem látni, mint az előzőn....ugyan olyat vettem...de hát....teljesen elúszott a remény....de szerdára bejelentkeztem dokihoz, azt mondta ha két csíkos a teszt, akkor ott valami elindult már...
Szia!
Az elsőn tényleg nem nagyon látok semmit, de a másodikon látom. Igaz nem erősödött, de látni.
Igaza van a dokidnak! Valami elkezdődött, és ne add fel a reményt. Lehet csak nehezebben ágyazódik be! Csak pozitívan!!! Ha esetleg meg nem most, legalább már tudod, hogy igenis összejöhet és sikerülni fog!!!
Szeretnéd, ha negatívba áttenném ezt is???
Én nagyon szorítok Neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!