Tegnap pozitív tesztek ma viszont?
Ugye ezt ti se gondoltátok komolyan? Most kéne megjönnie, a 4 héten SEMMIT nem fog látni a doki, azt meg végképp nem fogja tudni, hogy tapadási probléma vagy méhen kívüli-e. Kb. annyit fog mondani, hogy hmm... lehet, hogy nem terhes, de lehet, hogy igen, ha 2 hét múlva is pozi a teszt, menjen vissza.
A barnázás jelentheti azt, hogy a pozi teszt ellenére meg fog jönni, gyakran előfordul, csak a nők nem tudják, mert nem csináltak tesztet. Ez még csak vetélésnek sem nevezhető.
Ha az 5-6-7. stb. héten barnáz valaki, az jelenthet vetélést, én így jártam. Közben voltam 2-szer is dokinál, mindent rendben talált uh-val, annyit mondott, hogy pihenjek és imádkozzak, nem lehet megállapítani semmit, annyit mondott, hogy a tünetek genetikai problémára utalhatnak. Feltételes módban. És hogy akkor el fog menni. De ez már a 7. héten volt, és volt szívhang is. A 4-5 héten nincs, a 6-on se mindig. Addig meg nem nagyon csinálnak semmit.
Kérdező: félni nem kell, de nagyon ne éld bele magad még.
És ha ez vígasztal: jobb, ha menstruációval megy el, mintha több héttel később, és műteni kell, és annál is, ha megmarad és beteg lesz. Nekem 8. héten ment el, de jobb lett volna, ha korábban meggondolja magát... Már így is szörnyű volt.
Múlt hónapban voltam így...le is teremtett az orvos, hogy minek tesztelgetek olyan korán, mert a nem várt napja még nagyon nem mond semmit, ha aznap + a teszt, mert ha nem jól tapad meg, rosszul ágyazódik be, akkor is + lesz a teszt, de az tuti hogy ki is ürül a meg késett menszesszel...igaza is lett...elkezdtem barnázni, rá egy hétre megjött, és szépen ki is ürült a menszesszel....ezért mondják az orvosok, hogy nem várt után 2 héttel kell tesztelni, mert ha akkor + akkor már látnak is vmit, és nincsenek felesleges körök az orvosnál...remélem nálad nem ez lesz, de a nők 70% a állítólag így jár...nem tudom igaz e, orvos mondta...szorítok neked, hogy ne legyen baj...de ha most elmész orvoshoz, max felritkulást fog látni, és 2 hét múlva vissza rendel, de max addig kapsz utrogestant segítségnek. A tesztedet mindenképp vidd, és kérdezz rá, hogy lehetne e béta hcg t csináltatni!!!
Drukkolok neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!