Terhességen kívül mi okozhat pozitív terhességi tesztet?
Figyelt kérdés
Pl.valamilyen betegség,esetleg méhpempő,vagy zsírégető tea? Vagy más?
Vagy 3 pozitív teszt csak a terhesség miatt lehet?
2013. aug. 25. 00:07
1/6 anonim válasza:
Daganat, ciszta okozhat.
A többi, amit felsoroltál, egyértelműen NEM.
Semmilyen étel, ital, gyógyszer nem.
Az álpozitív elég ritka.
2/6 anonim válasza:
ciszta okozhat pozitiv tesztet,ezt tapasztalatból mondom.
3/6 A kérdező kommentje:
Másodiknak: és az hogy jön, egyik napról a másikra? Mert előtte voltak negatív tesztjeim is. És erős vagy gyenge csíkkal jelzett Neked a teszt? Köszönöm.
2013. aug. 25. 09:00
4/6 anonim válasza:
Ha előtte negataívat tesztelsz, majd utána egyre erősödőt, kizárt, hogy ciszta okozza. Azért erősödik, mert nő a hcg folyamatosan a szervezetedben.
5/6 anonim válasza:
Kedves kérdező 2-ik válaszoló vagyok. Nekem a teszt erős pozitiv lett 2-is csináltam. Utánna elmentem az orvoshoz vittem a teszteimet h terhes vagyok és sajna az ultrahang kimutatta h ez 1 ciszta volt és nm baba.
6/6 A kérdező kommentje:
Kb. 1,5-2 hónapja volt néhány egyértelmű negatív tesztem, most pedig 3 teszten egyértelmű, erős pozitív csíkok. A terhesség még csak 2-3 hetes lehet, nem vagyok biztos benne, hogy ilyen korán és erős csíkkal kimutatná a teszt, ezért keresem az okát, mi okozhat még pozitív tesztet.
2013. aug. 25. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!