Miért nem erősen pozitív?
Figyelt kérdés
Megnéztem millió oldal, külföldieket is és elbizonytalanodtam abban, hogy a HCG szintet mért csak olyan későn mutatja ki a teszt!? függetlenül hogy milyen érzékeny, az ugyanis 1 nap difi a 10 es és a 20 as között a duplázódás miatt!
A hcg alapszinten 0-5 között mozog szóval ezért nem értem? mert ha csak 2 alapot veszek 1ső napra! akkor is a beágyazódás utáni 4.-5. napra már mindkét teszttel ki kéne legyen mutatható a terhesség! és csak nagyon minimális esetekben történik hogy a menstruáció elmaradásának napja előtt pár nappal Erős pozítívat tesztel valaki! és itt alapul én a 28 napos ciklust vettem 14.-i ovuval!
2013. aug. 23. 14:50
1/1 anonim válasza:
A félidős peteérést vetted alapul,de ez nem is olyan gyakori,mint gondolod.A spermiumok akár 3 napig is életképesek,tehát félidő után is meg tudják termékenyíteni a petesejtet.A megtermékenyített petesejt útja a méhbe és maga a beágyazódás is egy intervallumban van megadva,kb. ennyi és ennyi nap.Jó pár nap eltérés lehet két kismama magzata között,még akkor is,ha ugyanabban a ciklusban estek teherbe.Ezért lehet eltérés,hogy kinek mikor,mit mutat a teszt.A hcg szint pedig kétnaponta duplázódik,erre rájön a tesztek minőségének a különbsége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!