Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt elött 1 nappal halvány...

Nemvárt elött 1 nappal halvány pozitív?

Figyelt kérdés

A bajom az lenne,hogy nagyon félek mert az előző hónapban pont így nemvárt elött 1-nappal lett pozi tesztem hétfői napon,majd szombati napon is halvány volt és aznap meg is jött a menszeszem összehúzódásos fájdalmakkal az alhasamban.

Mikor teszteljek most csütörtökön már erősebb lenne a teszt?

Volt akinek ilyen problémája volt mint nekem,hogy pozitív de nem erősödő tesztek és a végén menszesz lett?

2013. aug. 26. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha ez többször ismétlődik, akkor érdemes orvoshoz menni, mert valószínűleg sorra elmennek a kezdődő terhességeid, nem tud megtapadni a baba. Ennek okát kellne kideríteni.
2013. aug. 26. 10:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Persze megyek orvoshoz ha ne adj Isten nem maradna meg,a múlt hónapban is volt uh. nem láttak semmi problémát.
2013. aug. 26. 10:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne tesztelj menstruáció előtt!!!! Főleg ha már volt ilyen negatív élményed! Én a helyedben ezúttal megvártam volna az egy hetet legalább! És igen, minél előbb fordulj orvoshoz!
2013. aug. 26. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: menj orvoshoz, mármint ha ne adj Isten, most is megtörténik, ami múlt hónapban! Remélem, ezúttal minden rendben lesz!
2013. aug. 26. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak progeszteron pótlásra szorulnál és nem lenne spontán vetélésed akkor havonta :S
2013. aug. 26. 11:26
 6/10 A kérdező kommentje:
az előzőnél 9-napot késett is mire az utólsó tesztet csináltam így teljesen mind1,hogy hamarabb vagy megvárva az 1-hetet tesztetem volna most is.
2013. aug. 26. 11:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Ezt nevezik kémiai terhességnek. Pont tettem fel egy ilyen kérdést ma pár sorral lejjebb, hogy vajon mi okozhatja.

Nekem volt ilyen egy ciklussal ezelőtt, pozitív teszt, halvány, majd nagyon lassan erősödő, de még mindig halvány. Vérből nézettem hcg szintet többször is, és az is lassan emelkedett, nem duplázódott úgy ahogy kell. Tudtam, hogy el fog menni, így nem ért váratlanul, hogy 5+3 hetesen megjött.

Most, egy ciklussal később, megint pozitívat teszteltem, nem várt előtt négy nappal halványat, majd nem várt előtt két nappal (tegnap) olyan erős pozitívat, mint az előző ciklusban a nem várt után 7 nappal nem volt ilyen erős.

Aztán ma reggel kb. ugyanilyet, talán picit halványabbat, ezért rettegek, hogy megint ez lesz. Most várok, szerdán tesztelek újra, addig úgyse jön meg, még ha el is megy a baba, mert biztos, hogy több hcg van a szervezetemben, mint múlt hónapban.

Ha ez is kémiai terhesség lesz, nagyon szomorú leszek:( akkor elmegyek orvoshoz, géndiagnosztikára, gyulladások kizárására, meg még amit tanácsol, mert valamiért nem maradnak meg a babák. Félek eléggé:( olyan jó volt tegnap ilyen full erőset tesztelni.

Kérdező, pontosan tudom, hogy mit érzel, és kívánom, hogy minden rendben legyen.

2013. aug. 26. 11:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Én is minden jót kívánok nektek,nekem van egy 3-éves lányom de nagyon szeretnénk a kistestvért igaz júniusban kezdtünk el próbálkozni. nagyon szorítok neked!!!!
2013. aug. 26. 11:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia. Ugyan ez van velem is....2 hónapja menszesz napján pozi teszt, rá 5 napra megjön... nagyon el vagyok én is keseredve...
2013. aug. 26. 16:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Lányok ezt ki kell vizsgálni. Én is ezt fogom tenni, ha ez a baba sem marad meg.
2013. aug. 26. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!