Ti milyen edényként használtok, mikor terhességi tesztet csináltok?
Figyelt kérdés
Műanyag poharat? Vagy mit?2013. aug. 27. 12:38
1/14 anonim válasza:
Eldobható műanyag poharat használtam.
3/14 anonim válasza:
nekem van egy kis tartó olyasmi mint egy tölcsér csak persze nem lyukasd alja. Ha jól emlékszem egyszer valamelyik teszthez adták, azóta is azt használom csak elöblitem.
4/14 anonim válasza:
Tescoban veszek kis eldobható műanyag poharat (10 vagy 15 van egy zacsiban)
6/14 anonim válasza:
5-ös vagyok, de volt már rá példa hogy nem találtam éppen és akkor levágtam egy ásványvizes flakon alját kimostam és abba fogtam fel a vizeletet.
7/14 Tunde1983 válasza:
en hasznaltam egy hasznalatu poharat, s mikor nem volt keznel, de turelmetlen voltam egy majdnem kifogyott dezodornak a kupakjat aldoztam fel :)
10/14 anonim válasza:
gesztenyepürés dobozt. Mindig elteszem őket, nem túl nagyon, nem túl mélyek. Pont szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!