Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sos Szerintetek terhes lehetek?

Sos Szerintetek terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Leírok mindent !! És szeretném ha normális válaszokat kapnék. A neten már annyi mindent olvastam,hogy úgy gondoltam le írom hátha valaki ugyan ebbe a cipőbe jár,vagy tapasztaltak írnak. A mensim rendszertelen , Júniusba 24 napra jött meg ,Júliusba 40 re... ! Augusztus 9-én volt tojcsi folyásom 5 napig tartott . Az utolsó együtt létünk most 14 -én volt ,te hát ma vagyok a 12 napba! Tegnap észre vettem kis barnás folyást reggel,ami nap közbe még kisebb mennyiség jött és a színe egyre jobban világosodott ki felé !!! Reggel 7 kor ki mentem a wc-re a tisztasági betéten nem volt semmi !! De reggel 9fele megint jött a barna folyás de nagyon kicsi !! És most játszik velem,mert hol van a betéten egy kicsi hol nincs !!! De nem büdös nem görcsölök !! Szerintetek Beágyazódás lehet.... olvastam hogy valaki a beágyazódás kor 3napig barna folyása volt!! Szerintetek ??? Reménykedjek ? És még mindig nem jelentkezett vér aminek örülök !! Kérlek írjatok !!
2013. aug. 25. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez simán lehet beágyazódási :)

Szorítok - és csinálj tesztet!

2013. aug. 25. 17:50
 2/8 Szandy89 ***** válasza:
Igen! Lehet beágyazódás! Pár nap múlva tesztelj ha nem jelentkezik rendes vérzés!
2013. aug. 25. 17:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) Csütörtökön tudok csak tesztet venni !! De már úgy izgulok ,mert annyira szeretnénk :) 24 éves vagyok a párom 28 és most lenne az első babánk :) remélem sikerül :) majd írok hogy mi lett a tesztem :)
2013. aug. 25. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet, de mikor volt az utolsó vérzésed? Rendszertelen a ciklusod?
2013. aug. 25. 18:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó vérzésem Július 24 -én volt !!
2013. aug. 25. 18:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Júniusba 24 napra jött meg,Júliusba 40 re. De az szerintem azért jött meg olyan sokára mert elég ideges voltam ! A nő dokim fogamzásgátlóra akart rá beszélni hogy be állítsa a mensimet,de mondtam hogy nem mert babát szeretnénk. Erre azt mondta akkor HAJRÁ :)
2013. aug. 25. 18:14
 7/8 Szandy89 ***** válasza:
Szerintem tesztelj egyet reggel első pisiből!!! :)
2013. aug. 26. 11:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos Reggelre megjött :( De nem tudom akkor miért volt ennyire furcsa ez a barna folyás.... Né ha szokott lenni mensi előtt de nem így mint volt és nem ilyen kicsi és pláne nem így hogy hol van napközben hol nincs !!! Na mind1 meg jött így ... már a következőre koncentrálunk :)
2013. aug. 26. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!