Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utrogestan-t szedők? Segitenét...

Utrogestan-t szedők? Segitenétek? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés
Késik a mensim, 4.napja. A tesztem nagyon halvány pozitív, inkább én ezt negatívnak veszem. Abba hagytam a kúpot, ma meg is jött, viszont vacilálok, hogy mivan ha mégis baba van? Hisz a teszt mégis csak 2 csíkos....ha babás vagyok, akkor is meg jött volna ma? Vagy azért jött meg, mert abbahagytam a kúpozást? Nagyon gyenge vérzésem van...mi tévő legyek? Folytassam? Vagy hagyjam?
2013. aug. 25. 15:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia! Megint én! :-) Amikor nálunk halt el a terhességem, ugyanezt mondták: majd a természet teszi a dolgát.

Szörnyű volt. Persze nem azért vannak hogy a lelkemmel foglalkozzanak, de nem tudom mit szólt volna az orvos édesanyja ha ő van akkor ilyen helyzetben amikor e fent említett orvossal épp pár hetes várandós, majd vérzik, majd egy akkori orvos ugyanezt mondja....

Érdemes felkeresned egy endokrinológust, és kivizsgáltatni magad szerintem. A legjobb ha ez egy nőgyógyász is egyben. Nálam ott sok minden kiderült, amikor idáig eljutottam. Várom a fejleményeket! És sajnálom.. I.

2013. aug. 27. 14:58
 12/15 A kérdező kommentje:

Szia kedves 1 es!!! Kerestem másik orvost, és olyat találtam akit Te is írtál, teljesen véletlenül :). Azt mondta, még ne adjuk fel a reményt, mert felritkulást lát, és azt mondta, ami kijött, az méhnyálka hártya, valószínű nagyon vastag lehetett valahol, és vérömlennyel együtt levált.Azt mondta, sűrű jelenség, sok kismamánál talákozott ilyennel... :-( Nem mondta hogy várandós vagyok, de azt sem hogy nem...szerdán megyek vissza kontrollra. Addig fekvés, pihenés. Emelnem tilos!!! Amúgy alig vérzek...nem nagyon akart kotorászni sem, majd szerdáig kiderül mi lesz...nagyon aranyos volt!!! DE! Ha szerdán vmit olyat talál, akkor eü műtét!!! És onnan indul egy új időszámítás...kivizsgálások hada...most addig pedig ülök a babérjaimon :D Addig pedig bármi van, akár éjjel, akár nappal, azt mondta azonnal telefon!!! Bármi furcsát veszek észre magamon...görcs, erős vérzés, stb....nagyon nagyon kedves volt velem, remélem a továbbiakban is ilyen lesz....bízom benne....és mivel magán doki, azt hittem majd jól lehúz....hát pontosan semmit nem kért!!!Azt mondta, majd legközelebb, ha már tudjuk mi újság, akkor beszélünk róla....el sem akartam hinni, hogy van még ilyen orvos....kifelé jövet meg néztem, egy teljes kivizsgálás 9000 ft nála, abba minden benne van....a másik orvosnál ez 20000 ft volt!!!!! Na röviden ennyi :D :)...akkor indul az egy hét pihi, és a rózsa várás :)

És igazából még annyi, hogy teljesen lenyugodtam....

2013. aug. 27. 17:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia! Örülök, akkor ez végül is jó hír! :-)

A felritkulás az bizony csak terhesség esetén van... Még a szikhólyag előtt, szinte akkor még nincs is négy hetes:-)

Jajj, az szuper! :-)

Oké, ne éljük bele magunkat.... Lenyugodtál, és ez maradjon is így! :-) Sem emelni, sem hajolni, sem nyújtózkodni nem szabad ilyenkor! Szorítok neked nagyon!!!! :-) Majd jelentkezz mindenféleképp!!! Ha lehet priviben, nehogy ne nézzem meg a kérdést! Szia! I.

2013. aug. 27. 20:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Mindenképp írok majd!!! És nagyon köszönöm neked is, lelkesítesz pluszba TE is!!!
2013. aug. 27. 21:47
 15/15 anonim ***** válasza:
1-es és 3-as vagyok :) Ez nagyon jó hír!!!! Oké, ne éljük bele magunkat, de bizony a felritkulás reményre ad okot és reménykedjünk is!! Majd írd meg mi a helyzet!!
2013. aug. 28. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!