SEgitenétek? Nem ismerem a tescos pelusokat fogalmam sincs milyen kiszerelésben vannak.1 éves lányom 9 kg, milyet vegyek? És az hány db-os? És az ára nagyon fontos mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 14:49
1/3 anonim válasza:
Szia! A Tescos zöld 4+-os ez 9kg-tól 20kgig jó. 50 db van benne. Tegnap vettünk mi is, 1990 Ft-ért, egyébként 2800 Ft körül van. Nekünk nagyon jól bevált ez a márka (régen lila volt). Örökmozgó a fiam (ő is 9 kiló), nem csúszik el a pelus, éjszakára is jó. Amióta ezt használjuk, egyszer sem kellett pisis pizsire ébredni. Próbáljátok ki, szerintem érdemes. Most meg pláne, nagyon jó áron van, de nem tudom, hogy meddig lesz ilyen olcsó. Mi is feltankoltunk.
2/3 anonim válasza:
Lila (value) pelust használunk, és én azt javaslom, hogy amikor akciós, akkor vegyél belőle sokat! 2-3 havonta van akció, és akkor leviszik 1800-2000 Ft/csomagra az árat! A kiszerelés attól függ, hogy milyen méret.
3/3 anonim válasza:
Én szeretem,de miota kapok DM-es kuponokat és beválthatom a pontjaimat(és fement a tescos pelus ára)ugyanannyira jövök ki egy nagycsomagos liberoval,és az azért picivel jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!