Szerintetek? Vasárnap vagy hétfőre nem várom. Tegnap este barna pecsételő vérzésem volt de minimális. Azóta semmi. A hőm 36.9 volt ma reggel. Egyébb tünetem nincs. Utalhat babára?
Szia én hétföre nem várom...
Nekem mondjuk van némi tünetem(derék fájás,émelygés erösebben,szédülés mondjuk nem olyan feltünö,mell fájdalom föleg a bimbó érzékeny)
Bocsi hogy nem választ irok de én is hasonlot kérzeztem volna.
remélem most sikerült...
Szia!
Remélem mind hármunknak összejött most. Én is hétfőre nem várom és nekem is a cicim fáj a bimbó körül, meg a hasam olyan megjön érzés szerűen. Ja és a hőm már napok óta 37 és 37,1 Remélem tényleg sikerült. :) majd írjatok, hogy mi lett a vége?! :) Drukkolok mindenkinek!
Utalhat bizony! De a teszt ilyenkor még nem fogja kimutatni.
Várj vele vasárnapig.
én sem várom hétfőre!
Várom majd a visszajelzéseket, hogy kinek mit hozott a november 2!!!!
Ó, nekem egy pozitív teszt előtt három nappal, sírógörcsöm volt, mert tutira gondoltam, hogy meg fog jönni. Totál azok a tünetek voltak. ...amiket ugyan előtte már éreztem és babát sejtettem, de amikor rám tört az ehetnék, akkor azt hittem, hogy jön a mens. Mert hogy ez nálam tipikus előjel! De szerencsére nem így lett.
FEl a fejjel! És mindenképp jelezz, hogy mi lett a végeredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!