Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Vasárnap vagy...

Szerintetek? Vasárnap vagy hétfőre nem várom. Tegnap este barna pecsételő vérzésem volt de minimális. Azóta semmi. A hőm 36.9 volt ma reggel. Egyébb tünetem nincs. Utalhat babára?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem meg fog jönni. Sajnálom... :(
2009. okt. 30. 16:13
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia én hétföre nem várom...

Nekem mondjuk van némi tünetem(derék fájás,émelygés erösebben,szédülés mondjuk nem olyan feltünö,mell fájdalom föleg a bimbó érzékeny)

Bocsi hogy nem választ irok de én is hasonlot kérzeztem volna.

remélem most sikerült...

2009. okt. 30. 16:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem mind hármunknak összejött most. Én is hétfőre nem várom és nekem is a cicim fáj a bimbó körül, meg a hasam olyan megjön érzés szerűen. Ja és a hőm már napok óta 37 és 37,1 Remélem tényleg sikerült. :) majd írjatok, hogy mi lett a vége?! :) Drukkolok mindenkinek!

2009. okt. 30. 16:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Utalhat bizony! De a teszt ilyenkor még nem fogja kimutatni.

Várj vele vasárnapig.

2009. okt. 30. 16:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Még annyi hogy a köldököm alatt érzek olyan fura nyomó érzést és mintha lilásabb színű lenne a szeméremajkam.De nem akarok beképzelni semmit,ezért hát várok és reménykedek.Remélem gratulálhatok nektek novemberben:)
2009. okt. 30. 17:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Majd írj! :)
2009. okt. 30. 21:51
 7/11 anonim ***** válasza:

én sem várom hétfőre!

Várom majd a visszajelzéseket, hogy kinek mit hozott a november 2!!!!

2009. okt. 30. 22:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok ,nekem úgy nézz ki megjön.Hát marad a köv.hónap és a remény.De nektek szurkolok!
2009. okt. 31. 20:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki? Tehát még nem biztos?
2009. okt. 31. 21:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Ó, nekem egy pozitív teszt előtt három nappal, sírógörcsöm volt, mert tutira gondoltam, hogy meg fog jönni. Totál azok a tünetek voltak. ...amiket ugyan előtte már éreztem és babát sejtettem, de amikor rám tört az ehetnék, akkor azt hittem, hogy jön a mens. Mert hogy ez nálam tipikus előjel! De szerencsére nem így lett.

FEl a fejjel! És mindenképp jelezz, hogy mi lett a végeredmény!

2009. nov. 1. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!