Ez beagyazodas vagy vmi mas lehetett szerintetek?
Figyelt kérdés
Az elobb vettem eszre, hogy a bugyimon egy kis mennyisegu vilagos barnas folyas volt, ami azota nincs. A mensimnek csak jovohet vasarnap nem kellene jonnie. A ciklusaim alt. 25 naposak es most a peteeres is viszonylag hamarabb volt. Szerintetek ez beagyazodas vagy vmi mas lehet? Tapasztalatokat is irhattok. Koszonom elore is a valaszokat!2013. aug. 24. 10:42
1/3 petera6 válasza:
Lehetett beágyazódás is. Ez majd csak egy hét múlva fog kiderülni :) Nekem nem volt semmi beágyazódásos vérzésem, barnázásom, de van akinek van, szóval drukkolok :)
2/3 anonim válasza:
szia!
drukkolok ! nekem kétszer is volt..baba lett 2 ő :)
mikor voltál együtt a pároddal?
illetve, mostantól figyeld a tüneteket .... hátha észreveszed... ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi nektek :) bizom benne en is. A ciklusom 7-10ig tartott, majd 12-en este tojasfeherjes folyasom volt utana pedig mensi sueru fajdalmak voltak, szoval vhol ott lehetett ovu. Egyutt pedig 10 eate, amikor elmult, 13, 15, 19en voltunk egyutt. Bar ez az elso probalkozos honapunk igy az sem lepne meg, ha nem jonne ossze rogton :D
2013. aug. 24. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!