Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztos, hogy nem lehetett...

Biztos, hogy nem lehetett beágyazódás?

Figyelt kérdés

Tegnap már kiírtam ezt a kérdést:

15.-én lefeküdtem a párommal (megszakítással) 18.-án megjött a mensim és elkezdtem szedni a gyógyszert (most először,eddig még soha nem szedtem fogamzásgátló tablettát)21.-én volt az utolsó mensi nap, 22.-én és 23.-án le is feküdtünk (ugye akkor már szedtem a gyógyszert,természetesen el ment bennem)24.-én voltam orvosnál (rákszűrés,általános vizsgálat) ma pedig észre vettem,hogy barnás folyás van a bugyimon.Elmentem WC-re a papíron már semmi nem volt és azóta sincs semmi,csak egy kis barnázás volt. Ez lehetett beágyazódás,vagy ti is kizártnak tartjátok?!

Viszont azóta sincs semmi.Ha gyógyszertől lenne,akkor csak kéne még,hogy legyen valami nem?! Biztosan kizárható,hogy beágyazódás volt?

2013. jan. 26. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Csinálj már egy tesztet. 3 nap alatt nem hat a fogigátló.
2013. jan. 26. 13:23
 2/9 A kérdező kommentje:
de azalatt lehetetlen,hogy beágyazódjon nem?Én inkább a 15.-ei dolog miatt tartok.
2013. jan. 26. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Rákszűrés után szokott lenni egy kis vérzés, ez normális!

A kacsától van, mert felnyomják. De muszáj rendesen felnyomni. Eddig csak egy alkalommal nem véreztem utána, pedig már jó sokszor volt ilyen életemben.

És egy barátnőmtől is kérdeztem már, nála is ugyanez van.

Az orvosnak is mondtam már, az volt a válasza, hogy ez természetes ilyenkor.

2013. jan. 26. 13:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem is mondta az orvos,hogy előfordulhat egy kis vérzés.Erre megkérdeztem,hogy sokáig tart? mondta,hogy nem nézzem meg az a vizsgálat után szokott jelentkezni egy két csepp,másnap,sőt estére már nincs semmi. és nekem pont másnap jelentkezett ez...
2013. jan. 26. 13:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor csinálj egy tesztet.
2013. jan. 26. 13:35
 6/9 A kérdező kommentje:
a párom 2hét múlva jön haza,addig nem akarok...
2013. jan. 26. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Te jót ég... Akkor izgulj csak kedvedre, és zaklasd a népeket a kérdéseiddel.

Komolyan nem értem az ilyen embereket. A válasz a kérdésedre: CSINÁLJ EGY TESZTET! De nem, te nem csinálsz...

Akkor tépelődj csak, ha az jobban esik.

2013. jan. 26. 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát jó, a te dolgod. De akkor holnap nehogy megint kiírd a kérdést! :D
2013. jan. 26. 18:00
 9/9 A kérdező kommentje:
a kérdés kiírása azért történt meg, mert érdekel,hogy járt-e már így valaki.Szerintem ti sem csinálnátok tesztet a párotok nélkül,mert ha kiderül,hogy az vagyok, azt fel is kell dolgozni és lehet egyedül nem menne,így inkább várok ameddig haza nem ér.Itt most a kérdés az volt,hogy egyáltalán elképzelhető-e a dolog?!
2013. jan. 27. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!