Három teszt lett negatív, és a nőgyógyász szerint 99%, hogy nem vagyok terhes. Lehetséges mégis?
//Lassan 16 éves leszek, a barátommal két éve vagyunk együtt, és majdnem egy éve le is fekszünk. Legtöbbször megszakítással csináltuk eddig (igen, tudom, hogy hülyeség és felelőtlenség). Egy ideje viszont kimaradt a vérzésem (bár ez többször is előfordult már régebben is); pontosabban két hónapja.//
Én mégis aggódom, úgyérzem túl sokat eszem, sokszor nézem a hasam a tükörben, és néha úgyérzem megnőtt, de a mérleg nem mutat többet.. Lehet, hogy ezeket csak beképzelem magamnak, mert ideges vagyok?
Az utolsó kommentnek!
Tévedésben élsz nem az adott korosztályt képviselem egy kicsit idősebb vagyok, csak kiállok azokért akiket szemét modon ocsárolnak mert 16 évesen lemert feküdni a barátjával.... ez nem bűn. Az hogy ha majd az én gyerekem szexuális életett fog élni majd 14-15 évesen abba én ugyse szolhatok bele... de abba bisztos vagyok hogy az én gyerekem fel lesz idejébe készitve mindnre oly modon hogy ne forduljon az elő hogy 30 évesen nagyi legyek.... mert tapasztalataim szerint ez a legnagyobb probléma a mai anyukákkal, földhöz ragadtak és nem kezdik idejébben felkésziteni gyermeküket a szerlemi életre....
Az utolsónak az utolsó mondatom: ha itt én szemét módon ócsárolnék valakit, az nem én lennék, mert én csak eszményien logikus módon szoktam, mint láthatod.
Take it easy! Ne idegesítsd fel magad más problémája miatt, annyit nem ér...
Pá-pá! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!