Nőgyógyász vagy terhességi teszt?
Egy hete múlt el a menzeszem, azóta minden nap görcsöl a hasam, kb úgy, mintha meglenne, hányingerem van, percenként változik a hangulatom.
Kb 2 hónapja feküdtem le először a barátommal, azóta többször is, mindig védekeztünk (óvszerrel) és a menzeszem is normális, mégis félek...
Hallottam, hogy ilyenkor azért a biztonság kedvéért érdemes elmenni nőgyógyászhoz, de eléggé félek tőle.
Ha a teszt azt mutatná, hogy nincs gond, megnyugodnék azt hiszem..
Szerintetek elég egy tesztet vennem, vagy menjek nőgyógyászhoz?
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
Bőven elég tesztet venned,az tuti. Fölösleges ezzel nőgyógyászhoz menned,mert úgyis az lesz a kérdése,hogy mit mutat a teszt és azután vizsgál meg.
Ha védekeztetek,akkor nem lehet gond,sok minden felboríthatja a rendet a szervezetedben,főleg a stressz,úgyhogy nyugodj meg és vegyél egy terhességi tesztet.
Egyébként ha még nem voltál nőgyógyásznál és már elkezdtél nemi életet élni,akkor ajánlatos 1 évben egyszer elmenni szűrővizsgálatra!
18/L
de a nőgyógyász nem tudná megállapítani a vizsgálat során, hogy van-e baba?
3. válaszoló, nem egy ismerősöm van, aki a terhesség alatt rendesen menstruált
köszönöm a válaszokat, tesztet veszek, de azt olvastam, hogy menzesz előtti pár napban érdemes megcsinálni, szóval van még egy kis időm.
voltam már nőgyógyásznál, de régebben, még szüzen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!