Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyász vagy terhességi teszt?

Nőgyógyász vagy terhességi teszt?

Figyelt kérdés

Egy hete múlt el a menzeszem, azóta minden nap görcsöl a hasam, kb úgy, mintha meglenne, hányingerem van, percenként változik a hangulatom.

Kb 2 hónapja feküdtem le először a barátommal, azóta többször is, mindig védekeztünk (óvszerrel) és a menzeszem is normális, mégis félek...

Hallottam, hogy ilyenkor azért a biztonság kedvéért érdemes elmenni nőgyógyászhoz, de eléggé félek tőle.

Ha a teszt azt mutatná, hogy nincs gond, megnyugodnék azt hiszem..

Szerintetek elég egy tesztet vennem, vagy menjek nőgyógyászhoz?

Előre is köszönöm a normális válaszokat.

2010. máj. 23. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Bőven elég tesztet venned,az tuti. Fölösleges ezzel nőgyógyászhoz menned,mert úgyis az lesz a kérdése,hogy mit mutat a teszt és azután vizsgál meg.

Ha védekeztetek,akkor nem lehet gond,sok minden felboríthatja a rendet a szervezetedben,főleg a stressz,úgyhogy nyugodj meg és vegyél egy terhességi tesztet.

Egyébként ha még nem voltál nőgyógyásznál és már elkezdtél nemi életet élni,akkor ajánlatos 1 évben egyszer elmenni szűrővizsgálatra!

18/L

2010. máj. 23. 21:46
 2/8 anonim válasza:
Elég a teszt, bár az elviekben csak a 2hetest mutatja ki, szóval ha rendszeresen együtt vagytok, ki tudja. De egyébként nem valószínű, hogyha nem szakadt el a gumi.
2010. máj. 23. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó szextől számított 2 hét után megbízható a teszt. De ha most menstruáltál akkor mit izgulsz?
2010. máj. 23. 22:48
 4/8 A kérdező kommentje:

de a nőgyógyász nem tudná megállapítani a vizsgálat során, hogy van-e baba?

3. válaszoló, nem egy ismerősöm van, aki a terhesség alatt rendesen menstruált

2010. máj. 23. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Bizony előfordul a terhesség alatt a mensi de figyeld a peteérésed mert ha érzed hogy van akkor az nyugtató jel.De szerintem csak a stressz miatt produkálod a tüneteket!Nyugodj meg tapasztalatból beszélek.Tesztből ajánlanám a clearblue-t igaz drága közel 2ezer forint de nagyon hamar kimutatja már a nemvárt mensi elött 3-4 nappal és megbizható.Lényeg a lényeg,nyugodj meg és az óvszert szex után mindig töltsétek fel vizzel,hogy nem volt e lyukas,igy lehet ellenőrizni.
2010. máj. 23. 23:41
 6/8 anonim válasza:
a nődoki egy ultrahanggal gyorsan megtudja állapítani és az a legtutibb az tény. ha igazán csak az nyugtatna meg akkor menj el hozzá.
2010. máj. 25. 21:45
 7/8 anonim válasza:
elég lenne a teszt, de a szavaidból azt vettem ki, hogy még nem voltál nőgyógyásznál egyáltalán, tehát oda is mindenképpen el kell menned, ha már szexuális életet élsz.
2010. máj. 26. 12:52
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, tesztet veszek, de azt olvastam, hogy menzesz előtti pár napban érdemes megcsinálni, szóval van még egy kis időm.

voltam már nőgyógyásznál, de régebben, még szüzen

2010. máj. 27. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!