Akik 3. -ra nem várjátok, éreztek valamit?
Jo neked, ez teljesen bíztató!!!!
Az én hőm esik :(
TEgnapelőtt: 36,9
tegnap:36,8
ma már 36,7
tegnapi du tesztem negativ :(
Ennek is annyi :(( De nektek megy a drukk!!!!!!!!
a tegnap 12:20voltam.
Kedves utolsó! Ne kenődj el, hátha visszamegy még. Ha nem, akkor meg új hónap, új remény. Mi már 3 éve várjuk. Nekem a reggeli ovu (jós) teszem halvány 2. csíkos, tegnap hómező volt. Úgyhogy reménykedem. Ha nem megy le nekem is holnap a hőm.
Utolsó előtti vagyok.
11.01.,21:52
3.-ra nem vártam,de már pecsételek, görcs nincs,hasszúrka csak két napja erős és az is csak reggel amikor felkelek.Sajnos ez egyértelmű menzesz.Sebaj,újabb próba és így legalább nem a nagy melegben szülök;)
(Természetesen próbálom a rossznak a jobbik oldalát nézni,hiszen nem tudok más egyebet tenni).
Akiknek még nem jött meg,kívánom,hogy baba legyen az oka és ne a stressz!
Így állok ma. A jósteszten a 2. csík napról napra erősödik, most kb. fele olyan erősségű, mint a kontroll. Ezek után már nem tudom, mikor volt ovum. De a 22-ről már lehet módosítanám 25-re.
Tegnap halványan, ma erősebben (de még csak fele olyan erős,mint a kontroll 25-össel) +at teszteltem.
Kedves utolsó!!!
GRATULÁLOK!!!
(nekem ugyan megjött, de mostmár nem is érdekel, jön a baba, amikor jön!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!