Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik 3. -ra nem várjátok,...

Akik 3. -ra nem várjátok, éreztek valamit?

Figyelt kérdés
Én most éppen semmit néha hasszurka, de hétfőn -kedden szédültem.Talán egy kicsit a mellem is feszül,van egy olyan érzésem ,hogy ez megint mensi lesz.
2009. okt. 30. 10:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Jo neked, ez teljesen bíztató!!!!

Az én hőm esik :(

TEgnapelőtt: 36,9

tegnap:36,8

ma már 36,7

tegnapi du tesztem negativ :(

Ennek is annyi :(( De nektek megy a drukk!!!!!!!!

a tegnap 12:20voltam.

2009. nov. 3. 07:10
 22/28 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Ne kenődj el, hátha visszamegy még. Ha nem, akkor meg új hónap, új remény. Mi már 3 éve várjuk. Nekem a reggeli ovu (jós) teszem halvány 2. csíkos, tegnap hómező volt. Úgyhogy reménykedem. Ha nem megy le nekem is holnap a hőm.

Utolsó előtti vagyok.

2009. nov. 3. 07:15
 23/28 anonim ***** válasza:

11.01.,21:52

3.-ra nem vártam,de már pecsételek, görcs nincs,hasszúrka csak két napja erős és az is csak reggel amikor felkelek.Sajnos ez egyértelmű menzesz.Sebaj,újabb próba és így legalább nem a nagy melegben szülök;)

(Természetesen próbálom a rossznak a jobbik oldalát nézni,hiszen nem tudok más egyebet tenni).

Akiknek még nem jött meg,kívánom,hogy baba legyen az oka és ne a stressz!

2009. nov. 3. 23:48
 24/28 anonim ***** válasza:

[link]

Így állok ma. A jósteszten a 2. csík napról napra erősödik, most kb. fele olyan erősségű, mint a kontroll. Ezek után már nem tudom, mikor volt ovum. De a 22-ről már lehet módosítanám 25-re.

2009. nov. 4. 06:32
 25/28 anonim ***** válasza:
Én is 3-4-re nem vártam, de ma reggel megjött. Úgyhogy ez a hónap is ennyi volt. Már az 5. hónapunk és a 2. Clostis hónap. Ez van, nagyon szomorú vagyok.
2009. nov. 5. 13:33
 26/28 anonim ***** válasza:

Tegnap halványan, ma erősebben (de még csak fele olyan erős,mint a kontroll 25-össel) +at teszteltem.

[link]

2009. nov. 5. 13:36
 27/28 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!!!

GRATULÁLOK!!!

(nekem ugyan megjött, de mostmár nem is érdekel, jön a baba, amikor jön!!)

2009. nov. 5. 15:16
 28/28 anonim ***** válasza:
jah tegnapelőtti 7,10es voltam.
2009. nov. 5. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!