Mit éreztek akik mostanra nem várjátok a mensit?
Figyelt kérdés
Én 18-ra nem várom, tükön ülök. Volt 2 napig barnás folyásom és nagyon feszít a hasam alul. Ennyit érzek.....2009. júl. 11. 13:07
1/12 anonim válasza:
Keddre nem várom.
A beágyazódás vél idejében a szokásosnál több piros vér (már azt hittem, hogy enyhén megjött), majd még három napig vérfoltok. Folyton éhes vagyok, és nagyon gyakran (akár 5 percenként is) pisilni kell, a hasam pedig nem puffadt fel, mint menszesz előtt szokott, most szép lapos. A hőm még fent van, a méhszájam is fent van, úgyhogy várok.
2/12 anonim válasza:
Szia, én csütörtökre nem várom, tegnap előtt és tegnap fájt a hasam, mensziszerűen, de nagyon-nagyon gyengén, illetve egész éjjel pisilni jártam, pedig nem vagyok felfázva és nem is ittam sokat. És állandóan aludni tudnék pár napja. A hőm még nekem is fent van, úgy hogy még én is reménykedem.
3/12 anonim válasza:
Én hétfőre nem várom, holnap tesztelek.Jelenleg barnás folyásom van 2 napja, amire azt hittem, hogy megjön,de nem... és néha húzódik a hasamalja.:)
4/12 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ennyien vagyunk. A hasam nekem is mindig puffadt szokott lenni, de most nem, ami nekem is gyanús volt. Ma megint volt egy kis barnás folyásom, de csak a betéten, egy nagyon enyhe, viszont a wc papíron semmi. Én is ilyen húzódást érzek, ezek a mensiszerű görcsök kicsit mintha tompábbak lennének. Ja és én is rengetegszer járok pisilni. Ezek lettek nekem is mind gyanús dolgok. Hát akkor hajrá csajok, az utolsónak holnapra sok sikert. Többiek mi meg még várunk türelemmel. Legszívesebben már most tesztelnék, bár tudom semmi értelme.
2009. júl. 11. 22:44
5/12 A kérdező kommentje:
Régen én is mértem a hőmet, holnap regel majd megnézem, hogy nekem hogy áll. Mindig 36,8-36,9 szokott lenni mensi előtt és előtte pár nappal elkezd két tizedenként esni. Egy jó fél évig én is tanulmányoztam magam. Nekünk egyébként ez az első próbálkozásunk december óta , mert akkor is volt egy alkalommal, hogy próbálkoztunk, sikerült is, de sajnos az a baba elment. Ti mióta próbálkoztok?
2009. júl. 11. 22:46
6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó teszteltél?
2009. júl. 12. 14:57
7/12 anonim válasza:
Utolsó!Igen!!!!Éééééés +++++++ :)
Naaagyon örülök és totál el vagyok varázsolva :)
Remélem, minden okés lesz és szorítok nektek is! Ti mikor teszteltek?
8/12 anonim válasza:
Gratulálok, pozitív kismama! :-)
Én vagyok a keddi, ma hajnalban még negatív volt. :-) Kedden vagy szerdán tesztelek újra, hátha...
Valentin, Gabriel és Lily terhesteszttel vannak tapasztalataitok?
9/12 anonim válasza:
Használtam már lilit és gabrielt is, de akkoiban negatív lettem. Szerintem azok is jók. :)
10/12 A kérdező kommentje:
Jaj, gratulálok, épp most mondtam a barinőmnek, hogy nekem olyan érzésem van folyton, mint amikor sokáig vissza van tartva a pisi és húzódik a hasam alul középen. És nekem is van még egy kis barna. Még 5 nap és kiderül, még nem akarom elkapkodni a tesztet. Olyan rossz mikor negatív. :( Lányok mindenkinek hajrá!!! Pozitív tesztes kismami vigyázz magatokra nagyon!!!
2009. júl. 12. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!