Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik 3. -ra nem várjátok,...

Akik 3. -ra nem várjátok, éreztek valamit?

Figyelt kérdés
Én most éppen semmit néha hasszurka, de hétfőn -kedden szédültem.Talán egy kicsit a mellem is feszül,van egy olyan érzésem ,hogy ez megint mensi lesz.
2009. okt. 30. 10:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

de akik a nem várt előtt vannak egy vagy két nappal, vagy utána, miért nem teszteltek?

Én nem bírnám!

Ha neg, akkor legalább hamarabb elkezdheted feldolgozni, ha meg utána mégis kiderül, hogy poz., akkor meg már eszedbe sem jut, hogy kettő napja negatív lett.

2009. nov. 1. 22:04
 12/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mára nem vártam és ilyen a görbém: [link]

2009. nov. 2. 07:53
 13/28 anonim ***** válasza:
Én is 3-ára nem várom, de a ma reggeli tesztem totál negatív lett. Úgyhogy számunkra ez a hónap is sikertelen volt. Egy picit én is bizakodtam, mert olyan furcsán fájdogál a hasam és nekem sem jelentkeztek a pattanások, mint menzi előtt. De hiába reménykedtem, mert a teszt negatív. Ez volt az 5. hónapunk és egyben a 2. Clostis hónap. Szomorú vagyok, mert a kisfiam az első Clostis hónapban összejött. Írjatok, hogy kivel mi történt ebben a ciklusban.
2009. nov. 2. 08:28
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

07:53-as görbés,a görbe nagyon szép,de a kellő időpontban az az egyszeri együttlét kevés.Persze lehet épp az volt a nyerő,de ha babát akartok,akkor kicsit jobban kéne középidőben hancúrkodni.

Utolsónak üzenem,a nemvárt napján sem biztos a teszt,hogy pozi lesz,úgyhogy még ne keseredj el,várj 3-4 napot,és újjabb teszt:)

2009. nov. 2. 12:08
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, én meg tegnap és ma jósteszteltem ovuteszttel. (vaterás) hát halvány a csik és nem mondanám, hogy erősödik :( Pedig ebben a hóban azt hittem most tényleg sikerült!!!

Holnap-h.utánra nem várom és mindenben más ez a hónap ... Szerintetek van még remény? Azt hiszem nem tesztelek, csak ha nem jön meg, utána vmikor...

2009. nov. 2. 12:20
 16/28 anonim ***** válasza:
Jah 10-30 14:21 voltam.
2009. nov. 2. 12:20
 17/28 anonim ***** válasza:

Nekem ma van elvileg a 11. dpo-m. Általában 13-14. dpo-n szokott megjönni, de már a 11-12. dpo-n elkezd esni a hőm. Már 5 napja 36,9 volt, utána esett 2 tizedet (remélem beágyazódás), majd visszament 36,9-re és 3 napja el se mozdul onnan. Remélem ez így is marad.

De a holnap-holnapután lesz a döntő. Ha akkor is fennmarad, szerdán tesztelek.

2009. nov. 2. 12:45
 18/28 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok.

Nekem sajnos megjött!

:(((((((((((((((((

2009. nov. 2. 13:18
 19/28 anonim ***** válasza:

1. vagyok! csináltam ma egy tesztet, de -! :( hát ez van ismét!de új hónap, új remény!!!!

Te?

2009. nov. 2. 15:21
 20/28 anonim ***** válasza:

Ma így állok.

[link]

2009. nov. 3. 06:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!