Van, aki a peteérés után esett teherbe, mégis kislánya lett? Hányadik napon?
Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 22:01
1/8 anonim válasza:
Mindig szabályos 28 napos ciklusaim voltak addig, amikor a lányom megfogant, a 23-24. ciklusnapon volt ovum.
2/8 anonim válasza:
Szia. Lehet h.vicces de 21.cn-on nem védekeztünk a többi nap igen én abból az egy alkalomból lettem babás 29.cn-on volt egy kis pecsételő vérzésnek nem nevezhető valami gondolom beágyazódástól volt. Kislány lett! :-)
3/8 jandi89 válasza:
Szerintem nem függ a baba neme a ciklusnaptól csak attól,hogy milyen hímivar sejt termékenyíti meg.
4/8 anonim válasza:
A www.ciklus.hu pontosan az esetedet írja le, illetve azt ,hogy függ a ciklustól a baba neme. Nálunk pontosan így "készült" a remélem, kislányom. A kisfiamnál bejött! A lényeg, hogy a hímivarsejt női kromoszómát tartalmazó egyedei sokkal életképesebbek, mint a fiúsok, viszont lassabbak. Abban az esetben van esélye kislánynak foganni, ha az ovuláció előtt, vagy után hímivarsejt kerül a nőbe. Ezek az ivarsejtek megbújnak, majd az ovuláció napján útnak indulnak, hogy megtermékenyítsenek. Mi is ezt az elvet követtük és ovu előtt 2 nappal tevékenykedtünk. Ovu napján viszont nem (nem szabad, mert akkor fiú lesz, beelőzi a kislányt) most babát várunk, elvileg kislányt. Még nem mutatta meg magát, de remélem jövő héten meg fogja. Ha másodiknak fiút szeretnétek, javaslom olvasd el! Ha gondolod, írok majd, hogy megint be jött-e? :) Kb. Két hete egyébként pont erről volt szó az Rtl-en, egy nőgyógyász is elmondta ezeket.
5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi az infót, tisztában vagyok ezzel, pont emiatt tettem fel a kérdésem. De ahogy utánanézegettem, csomó mindenkinél nem vált be, szóval bármi lehet. :)
2013. aug. 28. 14:23
6/8 anonim válasza:
Igen az orvos is azt mondta, hogy erre nem lehet 100%-ban alapozni, de ha valamit szeretnénk tenni, hogy megválasszuk a gyermek nemét, akkor ezzel lehet próbálkozni. Nálam (kisfiamnál) szomszédomnál (két fia után lányt szerettek volna) és két barátnőmnél (fiúk) bejött. De mi mindent betartottunk :)
7/8 anonim válasza:
Kedves 4es Válaszoló! Bejött végül, hogy az ovu előtt 2 nappal történt együttlétből kislányt vártok? :)
8/8 anonim válasza:
Kedves 6os Válaszoló! Az mit jelent, hogy "mindent betartottatok" (és úgy lett kisfiú, ha jól értem)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!