Előfordul olyan, hogy 100%-os a peteérés, de a tesztek mégis negatívak?
Elmúlt 3 napban folyamatosan mentem a dokimhoz és ma is voltam. 100%-ra megállapította a peteérést, mindent megmutatott és elmagyarázott.
Megvannak az ovu jelei, fájdalmai is.
10 cn óta csinálom az LH teszteket, de mindegyik vagy nagyon halvány volt vagy nem látszódott. Persze, ez a negatív teszt eredmény.
Az elmúlt 6 napban (ma vagyok a 22 cn-en) folyamatosan erősödött a 2. csík.
Tegnap volt peteérésem, de a teszten a 2. csík mégsem ugyan olyan erős vagy erősebb, mint az első!
3 különböző tesztel csinálom mindennap 3×, az orvosom utasítására.
Szóval még arra sem lehet fogni, hogy rossz a teszt!
Fordult már ilyen elő valakivel?
Kicsit vicces számomra azért .. várhatom a teszttel az ovut, ha ki se mutatja.. azaz, egyáltalán nem egyértelmű a 2. csík.
Honnan tudod, hogy tegnap volt peteérésed?
Ha erősödik a teszt csík a controlhoz képest, akkor közeledsz a pé-hez. Van ez úgy, hogy később van. Rendszeresen ciklusaid vannak? Hány naposak a ciklusaid?
Írtam, hogy voltam orvosnál. Ő közölte ezt a hírt velem. Neki pedig hiszek, különben nem járnék hozzá már tízen x éves korom óta.
Már 2 napja egyforma a csík az összes teszten, nem hiszem, hogy ez még erősödni fog később.
Direkt nem iszom a tesztelés előtt 2-3 órával, csak max. egy kis pohár vizet.
Rendszeresek a ciklusaim, 36 naposak.
22 cn-re írta az ovut és az tegnap volt..
Semmilyen betegségem sincs, egészséges vagyok teljesen!
Itt a görbém:
Mindegyik teszt 25ös érzékenységű. Legalábbis a tájékoztatóban ezt írták róluk.
Ezt most nem értem. Azt írtad, hogy negatívak a tesztek.
Aztán meg azt, hogy egyforma a két csík. Az viszont pozitívnak számít.
Egyébként van akinek nem jönnek be az ovu tesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!