Előfordul olyan, hogy 100%-os a peteérés, de a tesztek mégis negatívak?
Elmúlt 3 napban folyamatosan mentem a dokimhoz és ma is voltam. 100%-ra megállapította a peteérést, mindent megmutatott és elmagyarázott.
Megvannak az ovu jelei, fájdalmai is.
10 cn óta csinálom az LH teszteket, de mindegyik vagy nagyon halvány volt vagy nem látszódott. Persze, ez a negatív teszt eredmény.
Az elmúlt 6 napban (ma vagyok a 22 cn-en) folyamatosan erősödött a 2. csík.
Tegnap volt peteérésem, de a teszten a 2. csík mégsem ugyan olyan erős vagy erősebb, mint az első!
3 különböző tesztel csinálom mindennap 3×, az orvosom utasítására.
Szóval még arra sem lehet fogni, hogy rossz a teszt!
Fordult már ilyen elő valakivel?
Kicsit vicces számomra azért .. várhatom a teszttel az ovut, ha ki se mutatja.. azaz, egyáltalán nem egyértelmű a 2. csík.
a 6-os én vagyok:) na de mindegy, sztem ne izgulj ezen, nekem is két napig szokott pozi lenni, utána lesz negatív. A holnapi teszt mérvadó, ha negatív, akkor a kettő között volt péd.
Egyébként tényleg az a fontos, hogy orvos visszaigazolta azt, hogy volt pé-d. Érett tüsző eltűnt, douglasban folyadék. Ha ezt visszaigazolta, akkor tuti volt pé.
Nem tudom, hogy honnan szerzed az LH teszteket, sajnos nem mindig megbízható a neten rendelős. Mindenkinek más. Sztem nincs miért aggódnod:)
Igen, erősödöttek a második csíkok, de nem annyira, hogy a két csík egy teszten egyforma erősségű legyen!
Mindegy, beírtam pozitívnak. Este együtt leszünk, aztán lesz, ami lesz.
Én elkönyveltem ezeket a teszteket a legerősebbnek :))
nekem se volt teljesen egyforma a két csík,mégis peteérésem volt-amit abból is sejtettem hogy a nyák aznap nagyon nyúlós volt. ja és mindkétszer azonnal terhes lettem amikor ovu.tesztet használtam.
egyébként melyik márkájú tesztet használod?
Én Clostyt szedek, van pé-m (uh-n doki látta ovu. teszt pozitív), de mégse lettem még terhes.
Igaz, hogy azt írja az ovu. teszt papírja, hogy du-án érdemes tesztelni, de nekem pl. du negatív. Viszont a de.-i teszt egyértelműen pozitív volt, sokkal erősebb volt a csik a kontroll csíknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!