Lehetek terhes, ha eddig szétrágva szedtem a fogamzás gátlómat?
Figyelt kérdés
Sajnos mindig igy szedtem mert egyszerűen nem birom lenyelni egészben a gyógyszert.Akárhogy próbáltam,nem megy.Ne itéljetek el kérlek titeket!2009. okt. 30. 10:08
1/3 anonim válasza:
Hát ilyet még nem hallottam!
Az nem egy pici drazsé,ami akár víz nélkül is lecsúszik??
Szerintem nem szabad szétrágni!
Nem ítéllek el,én az algopyrint nem tudom lenyelni,meg a bazi nagy kapszulákat,de van egy trükk erre is!
Üdítővel kell bevenni nem vízzel!
:D
2/3 anonim válasza:
Hát ha szét is rágtad a szervezetedbe került. Szerintem nem lehet baj. Vigyázz a fogak között azért ne maradjon. Ha ennyire rosszul vagy a tablettáktól adass magadnak havonta egyszer injekciót.
3/3 anonim válasza:
Egyetértek a 2. hozzászólóval. A szurin kívül létezik hüvelygyűrű is, amit 21 nap után kell levenni.
De a kérdésedre válaszolva: szerintem nem lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!