Méhnyálka vastagságom a mensi előtti napon 7mm volt, ez nagyon kevés ugye?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, mivel lehetne erősíteni?2013. aug. 23. 20:54
1/11 anonim válasza:
nekem mensi előtt 12 órával 5 mm volt. következő hónapban sikerült is teherbe esnem. :)
2/11 anonim válasza:
e vitaminnal, vörösborral (lombik alatt is szoktak ajánlani napi 1 ohárral mert erösiti a nyálkahártyát), hormonpótlással is szokták
3/11 anonim válasza:
Szerintem annyira azért nem kevés. Málnalevél teát, cickafarkfű teát, palástfű teát ilyenekre szokták javasolni. Ha már régóta szeretnétek babát akkor pedig orvos is tud adni gyógyszert rá.
4/11 anonim válasza:
Megkérdeztem a szülésznőmet azt mondja legalább 8mm nek kell lennie. Szerintem ha valami homeos teát bevetsz előbb utobb jönni fog a baba.
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Gyógyszert (hormontartalmút nem szedhetek) Gondolkodtam az e-vitaminon, de nem tudom mennyit lehet belőle bevenni.
2013. aug. 23. 21:05
6/11 anonim válasza:
ne fogamzásgátlóra gondolj hormontartalmunak. Hanem természetes női hormonra a terhességek nagy részénél adnak is ilyen pótlást hogy kisebb legyen a vetélés kockázata.
7/11 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy kevés a 7mm, talán határeset, de én is 8mm-ről hallottam. Az E vitamin és a vörösbor valószínűleg segít. Kérdezd meg az orvosodat, hogy a vitaminból mennyit ajánl.
8/11 anonim válasza:
En 400 mg e-vitamint szedtem egy nap.
9/11 anonim válasza:
hát nem tudom nekem ennyi szokott lenni pé előtt 1-2 nappal és mégsem esem teherbe..
10/11 anonim válasza:
valószinüleg nem ezért nem esel teherbe. nekem most a 11. napon volt ekkora és mondták hogy ez teljsen idelis, ovu után vastagodik ugyis amire odaér a zigota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!