Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhnyálka vastagságom a mensi...

Méhnyálka vastagságom a mensi előtti napon 7mm volt, ez nagyon kevés ugye?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, mivel lehetne erősíteni?
2013. aug. 23. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nekem mensi előtt 12 órával 5 mm volt. következő hónapban sikerült is teherbe esnem. :)
2013. aug. 23. 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:
e vitaminnal, vörösborral (lombik alatt is szoktak ajánlani napi 1 ohárral mert erösiti a nyálkahártyát), hormonpótlással is szokták
2013. aug. 23. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem annyira azért nem kevés. Málnalevél teát, cickafarkfű teát, palástfű teát ilyenekre szokták javasolni. Ha már régóta szeretnétek babát akkor pedig orvos is tud adni gyógyszert rá.
2013. aug. 23. 21:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Megkérdeztem a szülésznőmet azt mondja legalább 8mm nek kell lennie. Szerintem ha valami homeos teát bevetsz előbb utobb jönni fog a baba.
2013. aug. 23. 21:04
 5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Gyógyszert (hormontartalmút nem szedhetek) Gondolkodtam az e-vitaminon, de nem tudom mennyit lehet belőle bevenni.
2013. aug. 23. 21:05
 6/11 anonim ***** válasza:
ne fogamzásgátlóra gondolj hormontartalmunak. Hanem természetes női hormonra a terhességek nagy részénél adnak is ilyen pótlást hogy kisebb legyen a vetélés kockázata.
2013. aug. 23. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy kevés a 7mm, talán határeset, de én is 8mm-ről hallottam. Az E vitamin és a vörösbor valószínűleg segít. Kérdezd meg az orvosodat, hogy a vitaminból mennyit ajánl.
2013. aug. 23. 21:19
 8/11 anonim ***** válasza:
En 400 mg e-vitamint szedtem egy nap.
2013. aug. 23. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:
hát nem tudom nekem ennyi szokott lenni pé előtt 1-2 nappal és mégsem esem teherbe..
2013. aug. 23. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:
valószinüleg nem ezért nem esel teherbe. nekem most a 11. napon volt ekkora és mondták hogy ez teljsen idelis, ovu után vastagodik ugyis amire odaér a zigota.
2013. aug. 23. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!