Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Használt valakinek az E...

Használt valakinek az E vitamin méhnyálka vastagítására?

Figyelt kérdés
100 mg-ot szedek naponta,mert a múlt hónapban a 19. napon még csak 6 mm volt a méhnyálka. Remélem az E vitamin segít kicsit.

2013. jún. 15. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 400-ast szedek. Januárban kezdtem el szedni, nem babásodás céljából, márciusban terhes lettem! :) Nem mondom, hogy pontosan ezért, de talán mégis! :) Az E-vitamin sejtregeneráló hatású, úgyhogy segíti a méhnyálkahártya vastagodását. Amúgy nem szeded olyan nagyon régóta, szerintem kb. két hónap múlva nézesd meg majd.
2013. jún. 15. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:

A 100mg nagyon kevés, ha valóban azt akarod, hogy szépen megvastagodjon a nyálkahártyád.

Napi 3x100mg-ot szedj és igyál vörösbort.

Hidd el, szuper a kettő :) 16mm-es lett a nyálkahártyám 8mm-ről 1 hét alatt :)

2013. jún. 16. 11:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem lenne sok ez az adag? Mármint napi 200 még ok,de 300-400 nem sok? Azt hallottam,ha túl vastag a méhnyálka kaparni kell.Azt nem szeretném semmi képpen.Azért elkezdek szedni napi 200at,ha szerintetek kevés! 2-3 napja volt a peteérésem,remélem,ha még nem használt neki az eddigi E vitamin,akkor most egy kicsit több talán vastagítja annyira,hogy megtapadhasson a babuci!.....???

2013. jún. 16. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Napi 400-tól semmi bajod nem lesz :):) Egészen nyugodtan szedj 400-ast! Bioextra 400-at szedek, napi egy kapszulát, semmi gondom, sőt, segített a babásodásban :) Vitamint nehéz nagyon túladagolni, a szervezetednek amúgy is nagy szüksége van rá, főleg, ha babát akarsz.
2013. jún. 16. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
16.8 mg van az én e vitaminos készítményemben az nagyon kevés?és mellé ittam avörösbort,meg szotyiztam:)
2013. jún. 17. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha kifejezetten a méhnyálkahártya vastagodását szeretnéd elérni, 16.8 mg-nál sokkal több kell! Gondolom, multivitamin formájában szeded, amiben van E-vitamin is. Szedj mellé még min. 100 mg-os E-vitamint!
2013. jún. 17. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
a-c-e vitamin kapszula az a neve,ez volt csak kapható a boltban mert elfogyott az e vitamin ha ez illetve a kis trükkjeim nem válnak be jövő hónapban ha ez elfogy veszek jobb kiszerelést:)
2013. jún. 17. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!