Lehet babás vagyok de nem szedek vitamint mert nem terveztük ugymond. Lehet valami baja ugye nem?
Ne értsetek félre
első babánkat terveztük vitamin stb már 3 éves.
De most ugymond eltévesztettem a peteérésemet és lehet most becsuszott a teso!Ugye nem lesz semmi baja?Kezdjem el szedni a vitamint gyorsan?
Jövöre terveztük a tesot de ha most jön nagyon örülünk..)
Köszi a válaszokat!
Csak azt ajánlják hogy fogantatás előtt már kezdjük el.
Bocsi hogy aggodom a babámért ....
Ez az üzlet. Ezt nyomatják.
Ha semmilyen vitamint nem szedsz, akkor is egészséges babád lesz. A vitamint nem a babának szeded, hanem magadnak. A baba a fejlődéséhez szükséges MINDEN tápanyagot elszipkáz magának (kis parazita :o), a vitamin a Te szervezetednek segít, hogy ne legyen hiányod semmilyen nyomelemben/vitaminban, ha a táplálkozással nem jutna be elég.
Boldog babavárást!
"Ha semmilyen vitamint nem szedsz, akkor is egészséges babád lesz."
Persze, kivéve ha benned nicns meg, ami kell, pl. folsav és úgy jársz, mint a barátnőm, akinek nyitott gerinccel született babája. Én nem reklámnak tartom a terhesvitamint, hanem ésszerű lépésnek. Aki ezzel soha nem nézett szembe, nem tudhatja. Ha van esély arra hogy baba lesz, én elkezdeném szedni azonnal a vitaminokat. Ez nem játék, és sjanos nem is csak reklámfogás!
Részvétem a nyitott gerincű baba miatt, de semmi bizonyíték nincs rá, hogy vitamin szedése mellett ugyanez nem történik meg, mint ahogy arra sem, hogy a "nem szedett vitamin" okozta ezt.
Az meg egy másik dolog, hogy ha valakinek nem jön össze a baba, és hónapokon/éveken át szedi a vitaminokat, az még káros is lehet, hiszen a vitamint túl lehet adagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!