Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi annak a vizsgálatnak a...

Mi annak a vizsgálatnak a neve ahol megnézik h. a méhnyálka nem-e öli meg a spermákat?

Figyelt kérdés
Kb. mennyibe kerül magánrendelésen és hogy zajlik?Köszi.
2012. jan. 7. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Elmész rákszűrésre a magándokidhoz,ott nyálka mintát is vesz közben,amikor vissza mész a leletedért akkor rajta kell lennie a papírodon,hogy milyen nyálkád lugos vagy kémes,a lugos a jó mert az nem öli meg a spermákat..:)
2012. jan. 8. 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:
ja azért nem kell külön fizetned:)
2012. jan. 8. 09:13
 3/7 anonim ***** válasza:
pct
2012. jan. 8. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:

utolsó hsz-ó: Nálunk: vettek belőlem mintát, férjem meg leadott, összetették őket, megnézték mikroszkóp alatt, én sajna kinyírom a spermákat

máshol: együttlét után vesznek belőled mintát, van-e benne élő sperma

2012. jan. 8. 09:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Én endós dokihoz járok és Ő akarja megnézni de úgy mondta h vesznek mintát és együttlét után 12 óra múlva vissza kell menni akkor megint megnézik.Nem tudom magánban mennyi lehet az ára.
2012. jan. 8. 22:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak sajnálom de az még a jobbik este volt már inszemináció?
2012. jan. 8. 22:08
 7/7 A kérdező kommentje:
eset bocsi:)
2012. jan. 8. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!