Milyen vitamint szedjek teherbeesés előtt? Különféle terhesvitaminokat leszámítva.
Figyelt kérdés
Olvastam, h folsavat érdemes szedni. Egészségesen étkezek, és rendszeresen sportolok, de emelett szeretnék szedni olyan vitaminokat, amik nagyon fontosak a különféle rendellenességek elkerülése érdekében. Tudnátok ebben segíteni? Ti mit szedtetek/szedtek?
Kimondott terhesvitamint nem szeretnék szedni..
2013. aug. 22. 14:10
1/4 anonim válasza:
Én folsavat és omega 3 zsírsavat szedek. Hát meg terhesvitamint is (ez Nálad nem játszik), és magnéziumot is, de azt nem a teherbeesés miatt, hanem, hogy nyugisabb legyek. E vitamint is szoktak, ez erősíti a méhnyálkahártyát, de nekem ez nem vált be, kitolta a mensimet majd' egy héttel.
2/4 anonim válasza:
Terhesvitaminon kívül 1000mg C-vitamint mondott az orvosom, Omega3-t, MagneB6-t, vasat (én vérszegény vagyok), D-vitamint.
4/4 anonim válasza:
Szia! Az nagyon jó, hogy ilyen tudatosan készülsz a babára.Ez a leendő gyermeked és a saját egészséged szempontjából is nagyon hasznos.Először célszerű lenne méregteleniteni a szervezeteteket és utána feltőlteni vitaminokkal, ásványi anyagokkal.Az elöttem leírtak mellé fontos a kalcium pótlás is.A párodnak többek között szelén fogyasztása.A majdani áldott állapotodban pedig a baba fejlődésének megfelelően a három trimeszterben az aktuális vitaminok, ásványok pótlására érdemes odafigyelni.Erről van egy jó kis előadás is.Szülés előtt egy probiotik kúrával a hasznos bél és hüvelyflórát kialakítani. Mindezekhez érdemes minőségi, gyógynövény és természetes alapú vitaminokat, ásványokat választani.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!