Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges az hogy mindkettőnk...

Lehetséges az hogy mindkettőnknél minden rendben van és évek (3év) óta nem jön össze a baba?

Figyelt kérdés

Próbálkoztunk már hőmérséklet,naptár módszerrel, femibion vitaminokkal, nőgyógyásztól kapott peteérés serkentővel...

Volt már így valaki és mégiscsak összejött neki, és mi oka lehet?? Nagyon fontos, mert már mindketten 40 felé közelítünk sajnos és ez lenne az első gyermekünk.

2013. aug. 21. 23:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj a lombikkal? És az inszemináció? Miért kellene rögtön az örökbefogadáson gondolkodni? És ha tényleg az mellett döntötök, akkor kit érdekel a többiek véleménye? Nem a Ti boldogságotok a fontos? Mi a véleménye a párodnak erről?
2013. aug. 22. 08:31
 12/19 A kérdező kommentje:
A laboreredményeim jók, tehát eddig tényleg minden rendben van nálam. Az első évben volt egy spontán vetélésem, és egy hasüregi amihez majdnem laparoszkópijai műtét kellett. Szerencsére gyógyszeresen megoldható volt.
2013. aug. 23. 00:52
 13/19 A kérdező kommentje:

Örökbe fogadni azért nem tudunk mert egy korábbi reumás betegségem miatt nem tudom biztonságosan használni a kezeim, végtagjaim és ez által részlegesen mozgássérült lettem. Lombikot pedig szintén ezért.

A párom nagyon rendes ember, ő segítene mindenben. De hát ez nem elég sajnos hogy örökbe fogadhassunk.

2013. aug. 23. 00:59
 14/19 anonim válasza:

Szia!

Mi 6(!) évig próbálkoztunk, úgy hogy minden eredményünk rendben volt. Mégsem jött a baba. Megjártam a poklot lelkileg e 6 év alatt. Voltunk 3 inszemináción is, eredmény nélkül. És tavaly ősszel jutottam el oda, hogy elegem lett, feladtam, belefáradtam,elengedtem. Ne nevess ki, de elkezdtem kutyust keresni. Nem viccelek, a következő hónapban teherbe estem. Én lepődtem meg a legjobban, amikor kiderült. És 3 hete megszületett az én drága kisfiam! Ő a mi csodánk. Remélem, erőt ad a történetünk. Persze az elengedéshez el kell jutni, nem megy csak úgy, nekem 6 év kellett. De tudtam, hogy minden rendben velünk és ebbe kapaszkodtam.Nagyon drukkolok nektek, én tényleg tudom mennyire rossz most!!! Nagyon nagy közhely, de tényleg , ha minden rendben van az eredményeitekkel, akkor próbálj mással foglalkozni. Olvass, mozogj, utazzatok el...,csak ne engedd, hogy teljesen elborítson ez az egész. Minden rendben lesz!

2013. aug. 23. 12:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs nálatok minden rendben.... csak éppen a felszínes orvosoknak köszönhetően nem tudod, mi a baj.

Válts orvost! És addig menj, amíg nem tudják megmondani, mi a baj!

2013. aug. 24. 14:11
 16/19 A kérdező kommentje:

Megjött a teljes eredmény, 21. napi hormonok, teljes labor, minden tökéletes, a páromnál is.

Sajnos úgy érzem már nincs mit tennünk, nem találjuk az okot, legalább lenne valami és tudnánk hogy mit kellene tenni. Így pedig jobban kétségek között vagyok mint korábban, pláne hogy ismét "megjött" pedig szinte minden nap együtt voltunk ebben a hónapban is.:(((((((((((( ctgf ;<

2013. szept. 3. 03:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy azóta sikerült-e,de nekem az orvosom azt mondta h a legjobb fogamzásgátlás ha mindennap együtt vagyunk a férjemmel. 2-3 naponta legyetek együtt! Hátha...:)
2013. nov. 9. 20:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Szia, hogy vagytok azóta? :)
2014. jan. 8. 23:02
 19/19 A kérdező kommentje:

Azóta sincs változás még.

Másoknál olyan könnyen összejön, nem értem miért van ez így velünk.

2014. febr. 28. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!