Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges az hogy mindkettőnk...

Lehetséges az hogy mindkettőnknél minden rendben van és évek (3év) óta nem jön össze a baba?

Figyelt kérdés

Próbálkoztunk már hőmérséklet,naptár módszerrel, femibion vitaminokkal, nőgyógyásztól kapott peteérés serkentővel...

Volt már így valaki és mégiscsak összejött neki, és mi oka lehet?? Nagyon fontos, mert már mindketten 40 felé közelítünk sajnos és ez lenne az első gyermekünk.

2013. aug. 21. 23:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ki is vizsgáltak mar benneteket? (Spermavizsgalat, atjarhatosagi, hormonok, pajzsmirigy, inzulin?)
2013. aug. 21. 23:54
 2/19 anonim ***** válasza:

Igazából lehet pszichés akadály, nyilván inkább a nő részéről.

De 3 hosszú idő, szerintem valahol valami nem stimmel. Csak sajnos ez egy olyan dolog, aminek neked kell utána járni.

Sokszor az orvosok szemellenzősek, elavult protokoll alapján dolgoznak, futószalagon írjàk a recepteket, ahelyett hogy az egyént vizsgálnák!

2013. aug. 21. 23:57
 3/19 A kérdező kommentje:

Mindent megcsináltak és rendben jók az eredmények. Csupán a prolaktin szint labor vizsgálat hiányzik még.

Azért nem csinálták meg, mert állítólag a peteérés-serkentő szedése alatt fals eredményeket hozhat.

2013. aug. 22. 00:02
 4/19 anonim ***** válasza:

Nekünk is rendben minden. Négy nőgyógyász szerint.

Aztán elmentem az ötödikhezbis, aki elárulta, hogy miért nem esem teherbe 2,5 éve...

Nem tudsz egy 21. napi hormonsort feltenni???

2013. aug. 22. 00:06
 5/19 anonim ***** válasza:
Mi 3 és fél évig próbálkoztunk. Addigra már minden vizsgálatunk megvolt. Minden rendben volt. Mégsem jött össze a baba. Egyedül a túlsúlyom okozott problémát, de ezt persze egy papírra sem írta le senki, csak célozgattak. Ekkor mentünk el inszeminációra. Ami rögtön sikerült is és ma már 2 éves a lányom :-) Azóta sokat gondolkoztam ezen és szerintem ekkor értem meg az anyaságra, ekkor győzte le a gyermek iránti vágyam a félelmeimet az anyaságtól, a szüléstől és a felelőségtől...
2013. aug. 22. 00:08
 6/19 A kérdező kommentje:

A nőgyógyászom mindig azt mondja hogy már csak egy löket hiányzik hogy sikerüljön...hmm.

Próbáltuk már úgy is hogy rágörcsöltünk a dologra és úgyis hogy nem, lesz ahogy lesz alapon és majd összejön egyszer. Lombikot semmiképp nem akarok.

De most már nagyon meg vagyok ijedve, hogy lehet hogy azok táborát bővítem akiknek örökbe kell fogadniuk egy babát.

Ebbe aztán a családom biztos nem menne bele.

2013. aug. 22. 00:54
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj a lombikkal? Az örökbefogadás is egy út és nem a családodnak,hanem neked és a férjednek kell belemenni.
2013. aug. 22. 06:22
 8/19 anonim ***** válasza:
Szia.Mi is 3éve szeretnénk babát,vizsgálatokon minden ok.Sehol nemtalaltak semmit.Igaz a menzeszem néha össze-vissza jön meg.1hete késik most,teszteltem erre erős pozitív lett este.Voltam orvosnál de még csak petezsakot látott.2hét múlva kell visszamennem.Nem tudom miért sikerülhetet most,pedig múlt hónapba nem is voltunk sűrűn együtt.Pár hete leültem magammal beszélgetni.Feltettem magamba pár kérdést?Próbáltam rá valaszolgatni.Pl.ennyire rossz anya lennék hogy még össze se jön a baba?ennyire rossz ember lennék hogy az Isten csak legalább egyszer megajandekozna egy babaval?Nem tudom mi segíthetett de úgy néz ki babám lesz :) kitartás,neadd fel!!!
2013. aug. 22. 07:17
 9/19 anonim ***** válasza:

hát remélem, nálatok nem így van, de nekem 2-3 nődokitól van papírom, hogy minden oké... Aztán kiderült, hogy mennyire marhára nem (és ezer probléma van), és végül a lombik sikerült, most babát várunk. Sok-sok év, és orvos után.

3 év ilyen szempontból már elég sok.

2013. aug. 22. 07:54
 10/19 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon gyakori amit az utolsó válaszoló ír.

Első nőgyógyászomban sajnos én is sokáig bíztam, azt mondta minden rendben. Ezzel eltelt egy év.... Aztán éreztem, hogy valami nincs rendben, így elindultam a dolgok után.

Laparoszkópiád volt? Peteérésed kielégítő? Inzulinod, cukrod, pajzsmirigyed oké???

2013. aug. 22. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!