Vélemények erről a görbéről? Megköszönöm, ha valaki kielemezné.
Ne haragudj, de én változatlanul azt tudom írni, hogy ez szerintem elég kusza görbe, bár tény, hogy nem vagyok a legnagyobb görbe szakértő.
Az a helyzet, hogy nekem is ilyen volt. Aztán kipróbáltam a cicka majd a palástfű teát. Mindenkinek más a tapasztalata velük kapcsolatban, de én leírom az enyémet.
Szinte minden reggel ugyanolyan volt a hőm. A görbém mintha karót nyelt volna. Csak peteéréskor esett le két napra, majd megemelkedett, és kétnaponta mindig feljebb ment egy tizeddel.
Azt hiszem kitaláltad, hogy én már abban a ciklusban pozit teszteltem, szóval én személy szerint csak pozitív véleményt tudok mondani a teákról (pedig én sosem hittem ezekben), és szerintem egy próbát megér, hátha kicsit rendezettebbé tudná tenni a ciklusod.
sok jót, és mielőbbi babásodást kívánok.
Üdv: első válaszoló, 18 hetes km
Köszönöm utolsó neked is,és nagyon gratulálok.Az előző 2 ciklusom még ennél is borzalmasabb volt,de az azokat megelőző,az szerintem egész jó,bár baba nem lett,nem is nagyon voltunk együtt.Itt az az egész jó görbe (szerintem)
Igen, az az egész jó görbe tényleg egész jó............szerintem lényegesen jobb mint amit most felraktál.
Kitartás........jönni fog Neked is nemsokára egy Kisangyalka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!