Sikerülhet még spontán terhességet összehoznunk? Vetélések után vagyok, részletek lent.
Velem is történt már,hogy spontán elment a bébim.És azóta se tudok teherbe esni.Ennek 2 éve.
DE ami a legfontosabb,hogy voltak már csodák és mindig is lesznek.Gondolj arra,hogy azért mentek el mert lehet nem lettek volna egészségesek.A következő sikerülni fog!És egészséges babának adsz életet!Meglátod!:)
Csináltak hormon,immunológiai és genetikai vizsgálatokat is??
Mert ha ott tényleg minden rendben és mind kipipálva,akkor lehet a párodnak van baja??!!
Sajnálom ami történik veled!
De csak hallottam már több sorstársamtól,hogy bizony sikerülhet.
Kolléganőmnek 7x volt magzatelhalása mire rájöttek,hogy baj van a pajzsmirigyével!
Kezelték és 3 egészséges gyermeke született!
Nekem fél éve volt missedem,szintén a tsh-val volt baj +prolaktinnal!
De tudom,ha legközelebb sikerül a baba,akkor tuti nem lesz baj mert van gyógyszer rá.
Szia!
Ne add fel! Én túl vagyok egy fejlődési rendellenességen kiszűrve 12. hét, három missed ab. kiszűrve 12. héten. Ekkor elkeseredve ugyan , de bejelentkeztem(ünk) genetikai kivizsgálásra ill. nekem csináltak egy méhtükrözést ahol kiderült, hogy sok a letapadás a méhemben ezt feloldották és így vén fejjel ( 39 év) sikerült idén áprilisban egy egészséges kislányt szülnöm!!! Itt kajabál mögöttem a járókában. Időnként én is elkenődtem, de nem adtam fel!! Ja és a legfontodabb, hogy neked kell adokokkal szemben is határozottnak lenned! (saját tapasztalat)
Sok sikert!!!
Molli + anyuja
bocsi a dokikkal szemben...
(elírtam fentebb)
szia!
nekem is volt sajnos három vetélésem.az első 14 hétben a második 6 hetesen és a harmadik pici is 15 héten.az utolsó kettőnél kaptam utrogestant.
a harmadik babám után kértem pajzsmirigy vizsgálatra(TSH-ra vérvételt)beutalót,mert azt mondták hogy attól is lehet baj hogy nem jól működik a pajzsmirigy.kiderült,hogy alul működik és azért vetéltem el.azt mondta a doki,hogy életem végéig szednem kell a gyógyszert, de ha rendesen járok a kontroll vizsgálatokra és szedem a gyógyszert,akkor semmi akadálya a babának!!!de még várni kell(sajnos)sok sikert kívánok neked!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!