Milyen orvos Győrben Dr. Busznyák Csaba, jár hozzá valaki?
Szia!
Röviden és tömören csak annyit írhatok, hogy a legjobb, akinél valaha is jártam.
Kicsit hoszabban: az év elején jöttem haza Győrbe, mert itt szerettem volna megszülni az első gyermekemet. Nekiálltam orvost keresni. A szempontjaim azok voltak, hogy :
- ne legyen felkapott orvos (mondhatni "kezdő")
- elsőre legyen szimpatikus.
Sok ismerőssel beszélgettem, többektől hallottam a Csabáról. Felhívtam, elmentem hozzá.... s rögtön eldöntöttem, hogy Ő az Én orvosom.
Kedves volt, érdeklődő...mindenről kikérdezett, amit egy orvosnak tudnia kell a pácienséről.
Az egész terhességem alatt "örömmel" jártam hozzá, mindig mindenben segített!
Ő volt az egyetlen orvos eddigi életem során, aki visszahívott, amikor nem tudta felvenni a telefont!
<Ez számomra sokat jelentett, hiszen az eddigi orvosaim ezt soha nem tették meg.>
Sokat beszélgettem vele a szülésznőkről, mert nem tudtam, mitévő legyek {fogadjak-e vagy ne}. Ő megnyugtatott, hogy a győri szülészeten mindegyik szülésznő profi, mindegyikkel nagyon szeret dolgozni, de a döntést rám bízta.
Amikor bementem a kórházba, hogy megindult a szülés, a lépcsőn összetalálkoztunk vele, nagyon megnyugodtam, mert Ő volt az ügyeletes éppen aznap, így nem kellett külön telefonálni érte:-).
A szülés elejétől-végéig velem volt, bíztatott, segített.
Szerencsés voltam, hiszen azon az éjjelen csak egy szülés kezdődött rajtam kívül, így velem tudott foglalkozni.
Nekem nagyon sokat jelentett, hogy végig kedves volt, odafigyelt rám és folyamatosan segített.
Szívből ajánlom Őt mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!