Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki mostanában nem...

Van valaki aki mostanában nem várja?

Figyelt kérdés
Esetleg valami tünet? Talán már pozitív teszt, esélyes hőgörbe?

2013. aug. 20. 14:50
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam,mikor tesztelsz?
2013. aug. 20. 17:48
 12/37 A kérdező kommentje:
Talán csütörtökön :)
2013. aug. 20. 18:22
 13/37 anonim ***** válasza:
Nekem holnapra nem lenne esedékes, de már érzem az előjeleit és nem bírtam tovább, délutáni teszt negatív. Én már nem hiszem el, hogy megint nem sikerült. De ha a fejem tetejére állok és úgy forgok, akkor sem lesz jobb...Mindenkinek nagyobb szerencsét a hónapra! A sikersztorik éltetnek!!! :)
2013. aug. 20. 18:34
 14/37 A kérdező kommentje:

Felvittem egy másik oldalra is :)))

[link]

2013. aug. 20. 18:40
 15/37 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked van görbéd?
2013. aug. 20. 18:41
 16/37 anonim ***** válasza:

Hát csatlakozok én is :)

nekem 24-e körül kell megjönnie. nekem puffadás, és ma reggeltől nyom, fáj jobb oldalt a petefészkem, ami nem tudom miért is (tettem fel róla kérdést ide-oda, de még nem jött rá válasz), de még nem volt ilyen. kicsit fájnak a melleim, de az szokott is menszi előtt, meg kb egy hete fáradékony vagyok, az 5 nap délelőttös napból 4x majdnem elaludtam és délben már ásítoztam. nekem ez a hónap elég bíztatóan néz ki de van már néhány negatív tesztem az évek során :(

szurkolok nektek. mindenkitől várom a fejleményeket :)

"koczy"

2013. aug. 20. 19:29
 17/37 A kérdező kommentje:
koczy! ezek bíztató jelek :) Én mindig megéreztem a beágyazódást mensi előtt 4 nappal erős szúrás volt az alhasamba :)
2013. aug. 20. 19:37
 18/37 anonim ***** válasza:

Szia. Én mára nem vártam, nem is jött még...de a mai teszt negatív....:-(...nem tudom változni fog e, 3 nap múlva újra tesztelek...jó lenne már egy pozitív tesztet látnom, ami a sajátom...régóta várok rá....

Nektek szurkolok!!! Szép estét.

2013. aug. 20. 19:45
 19/37 anonim ***** válasza:
Köszönöm kedves kérdező...én is bizakodnék ha szúrás lenne, de ez tompa inkább nyomó érzés, minthogy szúró. meg a szúró érzésről azt hallottam hogy nem állandó de ez nekem reggel óta "folyamatos"ha úgy mozdulok hajlítom a lábam...és nem a hasam alja hanem jobb oldalt a combhajlatom, ott ahol a képzeletem szerint a petefészek lehet :) néha kisugárzik a derekamba is :) nem tudom, ha nem is baba, remélem semmi komoly, gyulladás, ciszta...hányszor voltál terhes?
2013. aug. 20. 19:57
 20/37 anonim ***** válasza:
koczy voltam :D
2013. aug. 20. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!