Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aug.22én kellene megjönnie....

Aug.22én kellene megjönnie. Ha holnap reggel csinálok egy 10es tesztet már mutathat elvileg v. mit?

Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet mutat, lehet nem. Attól függ mikor fogant a baba, ha van baba.
2013. aug. 19. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
50-50%
2013. aug. 19. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 4 nap mulva kene megjonnie, ma reggel teszteltem es pozitiv lett! Vegyel clearblue digitalis tesztelot. Azt kimutatja hany hetes vagy.. Ja es igen mar tesztelhetsz nyugotan, ha terhes vagy kimutatja!
2013. aug. 19. 23:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet, POZITÍV!!!! Remélem az is marad. Azért még csinálok péntek körül még egyet. Én tudom hány hetes. 3 hét 5 nap. :)))))) Örülés! 5. hónap volt. :)Köszi a válaszokat!
2013. aug. 20. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia orulok hogy poztiv lett neked is! Kb egyidosek lehetunk akkor. Peneken leszek 4 hetes.. :)))
2013. aug. 21. 18:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Én holnap töltöm a 4. hetet, pénteken kezdem az 5.et. :) Elvileg holnap kéne nem megjönnie, úgyhogy még kicsit izgulok, a holnap még egy kritikus nap lesz. Pénteken is még csinálok egy tesztet ha holnap nem jön meg, ha szép erős lesz, akkor kezdek megnyugodni :)
2013. aug. 21. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!