Szerintetek nem tul korai ez peteeresnek?
Figyelt kérdés
Aug. 4 ota nem vedekezunk a parommal (akkor voltunk ugy eloszor egyutt), majd 7-10-ig megjott a ciklusom altalaban 25 napos es most hetfon este pedig tojasfeherjes folyasom volt, majd tegnap este meg ma delelott ugy fajt a hasam mintha megjonne, ezert gondoltam lehet h peteeres. mit gondoltok errol, lehet h ennyivel hamarabb volt ovu? A kaltulator szerint vasarnap lenne esedekes. Elore is koszi2013. aug. 15. 18:56
1/3 anonim válasza:
Pedig minden eselyed megvan ra.Nem törvenyszerü a közepidös peteeres. Ezekszerint neked a 6.-dik napon volt nyakod es 8-9.-dik napon fajasok.Sokan vannak itt akik azt irjak,hogy rögtön mensi utan estek teherbe. :-) En nem szoktam a kalkulatorra hagyatkozni,csak magamra meg en merem a hömet is,igy jobb,a kalkulator csak egy "gep".:-) Nekem is volt mar 8.-dik de volt mar 17.-dik napon is peteeresem.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi, es vajon mitol lehetett tegnap max1 oran keresztul megint mensis fajdalom ? Foleg ha hamarabb volt ovu, akkor emiatt mar nem es ma meg feher kremes folyasom is volt egy keves. Pedig meg ket het mulva kell, hogy megjojjon, vagyis hogy ne, szoval sztem mensi elojelenekis korai
2013. aug. 19. 18:36
3/3 anonim válasza:
Nezd,ha 25 naposak a ciklusaid akkor PAPIRFORMA szerint 12-13.-dik napon kellene lennie a pe-dnek de abbol amiket leirtäl,en azt mondanäm,hogy most a pe-d megvolt 6-10.-dik ciklusnapokon,tehät 12-15.-dikeig. Szoval mindösszessegeben amiket ereztel,termeszetesen nem a mensi elöjelei hanem a peteerese.Nem mered a hödet? Az meg sokat tudna segiteni.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!