Ez a 4. nap, hogy emelkedik a hőm. Ma kicsit barnáztam. Lehet, hogy csak ma volt peteérésem?
Figyelt kérdés
Ha volt 4-5 napja, akkor sem lehet ez beágyazódás! Ezzel tisztában vagyok. Az érdekelne, hogy amikor a peteérést pecsételő vérzés jelzi, az aznap van, mint a peteérés?2013. aug. 15. 16:50
1/3 anonim válasza:
Igen,van akinek a pecset jelzi a peteerest.Az mit jelent,hogy emelkedik a höd,mar megugrott vagy fokozatos vagy mi? :-)
3/3 anonim válasza:
Igen,nekem gyanus a tegnapi nap,märmint,hogy tegnap lehetett pe-d,ezert is lehet logikus,hogy az ovutesztjeid negativok az elözö napokban.De most nezegetem megint a görbed,a nyäk miatt ESETLEG a 16.-17.-dik napon is lehetett,itt sokak irtäk mär,hogy az ovuteszt nem mindig megbizhato. Beagyazodasnak tenyleg korai lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!