Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki vizsgálja a méhnyakat...

Aki vizsgálja a méhnyakat peteérés céljából segítene?

Figyelt kérdés
A napokban kezdtem el magam vizsgálgatni a 11.ciklusnapon tartok,ma úgy érzem az én méhszájam kissé nyitott.Mindenkinek kissé nyitott,vagy ha zárt akkor teljesen zártnak kell lennie,vagy akkor is van egy pici nyílás?
2013. aug. 15. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:
termekeny idobe nyitogt, zart germeketlen idoben
2013. aug. 15. 14:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Ok,ezt értem,hogy termékeny időben nyitott,terméketlenben zárt....csak azt nem hogyha zárt,akkor az teljesen zártnak kell hogy legyen,vagy zárt állapotban is van egy pici rés.Ettől jobban nem tudom megfogalmazni.
2013. aug. 15. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:
ezt hogyan vizsgáljátok?nem fáj az? :/
2013. aug. 15. 15:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Utolsó.Itt nagyon jól le van írva minden,görgesd le a méhnyak vizsgálatához.Nem fáj,még én sem vagyok profi,csak mostanában nézegetem magam,mert már 10 hónapja vagyunk rajta a baba dolgon :)

[link]

2013. aug. 15. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:
köszi megnézem!mi még csak most kezdjük :)
2013. aug. 15. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!