Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ettől nem lehetek terhes?

Ugye ettől nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Horvátországban voltunk nyaralni 1 hetet. Természetesen a tengerben fürödtünk, és miután visszaértünk a szállásra mindig lefürödtünk. Szóval. Fiú tesómmal ugyanazt a fürdőszivacsot használtuk, ő zuhanyzott előbb és én csak utána. Megmostam magam a szivaccsal mindenhol. Ez azóta nagyon aggaszt. Szűz vagyok. Ja, igen és gondolom a tesóm is mindenhol megmosta magát a szivaccsal, ezért is gondoltam.

2013. aug. 13. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezeket a gagyi kamukérdéseket én már annyira unom ...
2013. aug. 13. 21:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kamu, rendes választ kérek!
2013. aug. 13. 21:58
 3/8 anonim válasza:
Ha a tesód csak zuhanyzott akkor semmi esély rá...
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
 5/8 anonim ***** válasza:
KIZÁRT!
2013. aug. 13. 21:59
 6/8 A kérdező kommentje:
ez megnyugtató, köszönöm.:)
2013. aug. 13. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

És nem tudom, mennyi idős vagy, de ha ilyen kérdések felmerülnek benned, akkor ideje lenne leülnöd anyukáddal beszélgetni... mielőtt tényleg baj lesz...

2013. aug. 13. 22:02
 8/8 anonim válasza:

Egyetértek az utolsóval.

#3 voltam

2013. aug. 13. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!