Nem lehetek terhes, ugye?
Figyelt kérdés
sziasztok! Az van hogy múlt hónapban ilyenkor volt meg a menstraciom es most jöttünk egy nyaralni, es annak érdekében h ne most legyen meg , utána olvastam hogy milyen természetes praktikakkal lehet a dolgot késleltetni. Találtam egy módszert hogy ha egy hétig két deci citromlevet iszok akkor az késlelteti. Egyébként megjegyzem, hogy 17eves vagyok es a menstraciom nem rendszeres..völt már olyan hogy kimaradt egy hónap is..na szóval egy hétig ittam a napi két deci citromlevet, de ezalatt többször is lefeküdtem a parommal. Mindig védekeztunk gumival. Soha nem szakadt ki, soha nem belém ment el..es pár napja elkezdtem azon gondolkozni hogy ugye így semmiképpen nem eshettem teherbe ugye? Meg mindig nem jött meg de ez a citromlenek köszönhető ugye? Meg annak hogy nem is rendszeres...köszönöm előre a segítőkész válaszokat:))2013. aug. 12. 13:28
1/3 anonim válasza:
Te szeretted volna késleltetni, szóval látod, hogy sikerült. Nem lehetsz terhes, bár semmi sem 100%. Szerintem nincs miért aggódnod
2/3 anonim válasza:
Ha helyesen védekeztetek akkor nem valoszínű.Bizonyára még nem rendszeres a menstuáciod és ezért késik vagy lehet valamilyen fertőzéstől is.Én is hallottam ezt a citromleves dolgot már, hát nem tudom mennyire játszik közre most nálad. Mindenesetre ha nagyon sokat késik érdemes elmenni dokihoz.(bár azt mondják ebben a korban még akár ha kimarad sem probléma) Jo pihenést! :)
3/3 anonim válasza:
Te ha citromlével kiváltható lenne a fogamzásgátló sokan nem költenének ezreket havonta. De örülj a citromlé remekül lúgosítja a gyomrot (ha savas vagy esetleg). Viszont terhes is lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!