Lehetek terhes? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Röviden! Szurkáló érzést érzek a pocakomba, olyan érzésem van mintha megakarna jönni és a szokásosnál nehezebbnek érzem a melleimet. Néha a kajákkal hadilábon állok. Megjönnie még nem kéne majd csak szept. elején. A párommal nem védekezünk de mielőtt megtörténne az orgazmus kiveszi... 3-4 hete volt egy olyan hogy pont hüvelyre mentek több millióan, illetve tudom hogy van előváladék...De mégis úgy gondolom hogy nem lehetek terhes ennyitől... Annyira fura minden érzés, nem tudom eldönteni, hogy lehetek vagy sem..2013. aug. 11. 16:17
2/4 anonim válasza:
Ha szeptember elején kell megjönnie, akkor még csak mostanában fejeződött be a menzeszed, ugye?
3/4 A kérdező kommentje:
aug.3.-én lett vége a havimnak, de 1-2 napos általában és előtte volt az az esett amit fent írtam...
nem tudom mi ez,de egyre furább... Hol sósat akarok, hol édeset. Ma konkrétan a ropitól kerültem extánzisba annyira jól esett, viszont ebéd után meg olyan furán nem voltam jól. A mosdóba légfrissítő nem tetszett, de nem hányinger csak egy fajta undor.
nem hiszem hogy babás lehetek, de annyira fura.
Vélemény?
2013. aug. 12. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!