Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen teák, gyógyszerek,...

Milyen teák, gyógyszerek, szurik, torna, póz, trükk stb segiti elő a babó megfoganását?

Figyelt kérdés
minden tanácsra, tapasztalatra kiváncsi vagyok .köszönöm
2009. okt. 27. 19:26
 1/5 anonim válasza:
Erre énis kíváncsi vagyok!
2009. okt. 27. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:

ha egészségesek vagytok mind a 2-en akkor ha jönni akar a baba,úgyis jön.:)Nem kelll ahhoz különböző pózok,teák,stb...mert nekem sem vált be--ez persze nem jelenti azt,hogy neked sem válik majd be.

Szerintem :

-étkezz egészségesen,redszeresen

-kerüld az ártalmas dolgokat(cigi,alkohol,kávé,stb..)

-ne stresszelj

-Elevitet már szedhetsz--nem fog ártani,mert vitainokat tartalmaz

-szeretkezés után azonnal apa "ne távozzon"

-a feneked alá tegyél kispárnát és maradj úgy félórát--hogy segítsd apa katonáit "beljebb" jutni

Talán egy kicsit segítettem...sok sikert!

2009. okt. 27. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok:)

Szerintem a peteérés figyelése is nagyon fontos,mert akor van a legnagyobb esélye a baba fogantatására!

2009. okt. 27. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekünk ovu teszt használatával elsőre összejött, ráadásul egy kisfiút és egy kislányt "kaptunk" egyszerre!

4 hónapos ikrek anyukája

2009. okt. 27. 20:12
 5/5 A kérdező kommentje:
www.fogamzas.mlap.hu ezt nézzétek meg találtam tök jó.
2009. okt. 28. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!