Terhes lennék?!

Figyelt kérdés

Szerintem lehetetlen, de kicsit kezdek megijedni...

A barátom megujjazott, előtte ugyan hozzáért a péniszéhez,viszont azt mondta,hogy nem ment el. A mensim késik pár napja, viszont a hasam picit már görcsölt, úgy,ahogy szokott mielőtt megszokott jönni,meg a mellem is úgy van bedagadva.

Tegnap kezdődött a 4. hét mióta történt ez az eset, és szombaton meg előtte egy héttel csütörtökön vérzett az orrom, ami olvastam, szintén lehet terhességi tünet.

Venni fogok tesztet, de ugye nem lehetek terhes?!

2013. aug. 13. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Istenem...
2013. aug. 13. 15:36
 2/7 A kérdező kommentje:
mivan,ha mégis került valami a kezére??
2013. aug. 13. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
ne haragudj, sok vicces-furcsa-képtelen teherbeesésről olvasni itt, de ez mindent visz... nem, nem valószínű, hogy ujjazástól terhes lehetsz :-D stresszelsz, ez miatt késik
2013. aug. 13. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes! De kérlek figyelj jobban. Miért nem szedsz fogamzásgátlót? Sokkal jobb, mint hónapról-hónapra stresszelni, hogy úristen attól ugye nem lehetek terhes...
2013. aug. 13. 15:38
 5/7 A kérdező kommentje:
hallottam már olyanról,hogy valaki terhes lett,mert a fiú ujjára sperma került. esetemben ez valószínűleg nem történt meg,csak parázok,mi van,ha mégis...
2013. aug. 13. 15:39
 6/7 anonim ***** válasza:
NEM vagy terhes!!! Legalább is ettől biztos nem...
2013. aug. 13. 15:41
 7/7 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok vele,h szinte lehetetlen, de ilyenkor már nem tudok mit gondolni...:D tudom,hogy fárasztó kérdés volt. sajnálom:D és köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 13. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!