Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elment a baba? Bővebben lent

Elment a baba? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Szerdán és csütörtökön egyértelmű pozitívat teszteltem, vasárnap este elkezdtem barnázni majd vérezni, irány az ügyelet. Ott csak egy 8mm valamit láttak, de nem mondta egyértelműen hogy terhes. Ma mennem kell hcg vérvételre.
2013. aug. 12. 07:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha erősen, darabosan vérzel, akkor sajnos elment:( Ha megszűnt a vérzés, akkor van rá esély, hogy megmarad a baba.
2013. aug. 12. 07:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vérzek sem erősen, sem darabosan. Félek mert az orvos nem biztatott, hogy ez egy terhesség lesz. (azt mondta túl kicsi az a 8mm endom.)
2013. aug. 12. 07:39
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem 5 mm-el mégis baba volt de! én nem véreztem. Szurkolok!
2013. aug. 12. 07:52
 4/8 anonim ***** válasza:
késett a menszeszed és akkor teszteltél pozitívat?
2013. aug. 12. 08:03
 5/8 anonim ***** válasza:
na?mi történt?
2013. aug. 12. 08:12
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem is ugyanez volt...egyszerűen ez egy sikertelen hónap,van ilyen azt mondta dokim.Elindult valami,de abbamaradt.Ha már nem pozitív a teszted továbbra akkor megoldotta a természet,próbálkozhattok ujra...Ilyenkor nagyobb a hormonszint és egy ilyen eset után sokkal könnyebben teherbe esik egy nő
2013. aug. 12. 19:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, sajna már rendesen megjött, a hcg értékem is nagyon alacsony volt. (2,1mU/ml vérből). Remélem azért hamarosan sikerül
2013. aug. 12. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:
biztos,nekem is előző hónapban ez volt és most várom a mostani pozit :) ilyenkor könnyebb terhesnek lenni a hormonszint emelkedés miatt,szóval húzzatok bele :)
2013. aug. 12. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!