Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt már ugy valaki hogy nem...

Járt már ugy valaki hogy nem látták a babát?

Figyelt kérdés
Mozog, rugdos, nől a hasam szemmel láthatóan, pozitiv terhességi teszt, és a doki nem látja. Közölte bélmozgás, belgyógyászaton meg hogy nincs ilyen bélmozgás maga terhes és menjen fizetős magándokihoz mert magát férre kezelik az sztk-ba. Full nemértem és már hülynek érzem magam. Akárkinek mutatom közli ez baba! Szülésznő ismerősöm aki sajna messze lakik nem tud megvizsgálni de küldtem neki videót hogy mozog és képet és közölte látatlanba igy 20 hetesnek saccol. Két fiam van és mind kettőnél végig menstruáltam szülésig, most is megszokott jönni persze nem ugyan ugy. Nöl a hasam, hányok, szédülök, kivános vagyok. Szagokra brutál érzékeny, fáj a mellem.
2013. aug. 11. 13:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Minden hátsó szándék és gúnyolódás nélkül tudsz interneten is fellelhető hasonló történeteket mutatni? Engem csak úgy érdekelne. Ha tényleg így van, akkor elég izgalmas maga a téma. Persze amellett, hogy én magam nem szeretném átélni. Minden jót!
2013. aug. 14. 15:04
 22/24 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Sajnos több módon próbáltam hasonló esetekre rákeresni interneten, de egyet sem találtam. Pedig tényleg érdekelne....
2013. aug. 14. 15:28
 23/24 anonim ***** válasza:
Megtudhatjuk mi lett az eset vege? Mindenfele rosszindulat nelkul!
2013. aug. 22. 14:11
 24/24 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne. Tényleg rosszindulat nélkül. Ha nem voltál terhes, akkor azt teljesen érthető, senki nem szid meg érte, ha viszont terhes vagy, akkor meg igazán izgalmas ez a történet és jó lenne tudni, hogy miért történt meg ez veled. Pl.: az is érdekelne, hogy mit mondott az orvos, miért nem látta korábban?
2013. szept. 18. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!