Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Béta-HCG eredményem 28,8ml/u...

Béta-HCG eredményem 28,8ml/u lett, babát nem látták, menzeszem megjött. Tapasztaltatok hasonlót? Miől lehet?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Elhalt terhesség, in toto vetélés esetén egy darabig pozitív még a teszt
2009. nov. 23. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Mikor volt az utolsó menzid?( a mostani előtti) Ugyanez volt nekem, még tegnap is +teszt, ma már -. Engem méhenkívüli terhesség gyanújával vizsgáltak, másik verzió az elhalt terhesség volt.
2009. nov. 23. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:

szia!

jajj olyan rossz ilyeneket olvasni:(

egyébként még a reményét se látták? nem lehet, hogy csak el van bújva? hallottam már olyat!

a második amit írtak, (sajnos)

a harmadik, hogy vannak olyan betegségek is amitől a szervezet hcg-t termel...

kívánom, hogy csak szégyenlős legyen a babád!!!

2009. nov. 23. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy még nagyon pici a baba. Nekem az 5. héten látszott először. Bár ha vékony a nyálkahártya, akkor már nincs baba valószínűleg...De ne keseredj el, a barátnőm is menstruált terhesen és nála is csak később látszott. Visszahívtak vizsgálatra újra, ugye? Második voltam megint.
2009. nov. 23. 19:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Október 28-án.És gyanúsan menzesz előtt másfél héttel már kimutatta a teszt.A méhnyálkahártya 8,5 mm-es volt egy hete.
2009. nov. 24. 10:53
 6/7 anonim ***** válasza:
30-35-40 fölött van egyértelmű terhesség a nemvárt időpontjában. Nekem is volt ilyen határeset hcg-m és utána megjött. Azt mondták, ez egy nagyon korai vetélés.
2009. nov. 24. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát remélem, a kevésbé rossz variáció lesz nálad, ha nincs baba. Azt mondják, ha nagyon korán + a teszt, az méhenkívüli is lehet. Nincsenek görcseid, főleg az egyik oldalon?
2009. nov. 24. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!