Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki van hasonló helyzetben?

Valaki van hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

7-én kellet volna meg jönnie de még azóta sem jött meg.

Ma van a 4.napja 10:30-kor csináltam.

Ma vettem két tesztet de csak 1-et csináltam meg.

De ahogy rá pisilt és végig ment a teszt csíkon egy ből ki jött a második csík is és erős is.

Szerintetek mikor menjek el orvoshoz?

Ha ennyire erősre jött ki a csík akkor mit jelenthet?

2013. aug. 10. 11:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
a bármilyen halvány csik is csik és az bizony terhewsséget mutat. Szóval midnegy hogy miylen a csik ha van akkor baba is van. 5. de inkább 6. héten menjk orvoshoz, addigra kell lennie szivhangnak is. Tehát kb 2 hét mulva menj orvoshoz.
2013. aug. 10. 11:40
 2/19 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy babás vagy :) a második tesztet is megcsinalhatod holnap vagy utánna ha biztosra akarod tudni.Én várnék egy vagy két hetet és mennék orvoshoz,akkor már lát valamit.Nagy gratulacio :) megkerdezhetem mióta próbálkoztok?és tüneteid is vannak?
2013. aug. 10. 11:43
 3/19 A kérdező kommentje:

Már van egy kisfiam 21 hónapos.

Nem is gondoltam volna.

Mell fájdalom, talán erősebb szagok több nincsen.

De nem a másik terhességemnél sem volt semmi jel csak annyi hogy nincs meg.

2013. aug. 10. 11:48
 4/19 A kérdező kommentje:

Ha jól számolom akkor ha holnap leszek olyan 5 hetes vagy hétfőn.

Nem nagyon bírom ki. ha el megyek hétfőn akkor tudnak mondani valamit.

2013. aug. 10. 11:53
 5/19 anonim ***** válasza:
nagy rá az esély hogy még nem lát semmit és akkor csak beparáztat. Az orvosok direkt a rosszra készintenek fel, enm fog neked olyat mondani hogy jaj nyugi biztos jövö héten látszik maár valami ahnem azt fogja miondani hogy ö még nem jelentheti ki a terhességet és ebből még bári lehet. Inkább várj még pár napot. Hidd el jobban jársz. Nem egy ksimsmát tudok akit nagyon beparáztattak az elején mert korán mentek orvoshoz. Olyat is tudok akinek késöbb fogant és a 12. hétig azt modnta az orvos ez a terhesség TUTI nem marad meg mert túl pici, hiába mondta hogy késöbb fogant 10 nappal. Szegény telejsen ki volt borulva és már azt várta mikor kezd el vérezni, nem hitte el a végén ö sem hogy ez a baba megmaradhat, azóta már 8 hónapos a nagyfiú. Szóval szeritnem inkább várj még 1 hetet, még akkr sem 100% a szivhang de nagy rá az esély, most meg lehet még a szikhólyagot sem látná.
2013. aug. 10. 12:21
 6/19 A kérdező kommentje:
Mikor nem jött meg 1 hete még akkoriban akkor kb akkor voltam olyan 5 hetes és le küldtek uh-ra és petezsákot láttak nekem.
2013. aug. 10. 12:27
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem még várj egy hetet, mert ha megint csak petezsákot látnak akkor vissza fognak hívni. Ha nagyon ráérsz:) mehetsz hétfőn is, de akkor még nem lesz valszeg szívhang és akkor megint nem fogsz megnyugodni teljesen. Ha meg egy hetet még kibírsz, akkor már lehet, hogy lesz szívhang is. Gratula:) Én kivártam egyébként a 6 hetet és mégsem volt akkor sem szívhang, bár a tesztem is gyenge pozitív volt, mert később fogant. Mehettem vissza egy hét múlva. Addig tiszta ideg voltam:) Aztán persze minden oké volt. Csak éppen a lányom úgy gondolta, hogy menszi előtti nap is meg lehet foganni:) neki ez sem volt gond.
2013. aug. 10. 14:06
 8/19 A kérdező kommentje:
Meg csináltam most a tesztet ebben a percben és ez is erős pozitív lett.
2013. aug. 10. 14:26
 9/19 A kérdező kommentje:
Fel rakjam a 2 tesztet?
2013. aug. 10. 15:03
 10/19 anonim ***** válasza:
Mindenképp!!! De az első is jöhet!!!! :D
2013. aug. 10. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!