Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valahol olvastam, hogy terhess...

Valahol olvastam, hogy terhességi tünet lehet az is, hogy lilás sötétebb színű lesz a szeméremajak? Vagy rosszul tudom?

Figyelt kérdés
Ezt a menszi kimaradásakor már lehet észlelni? Bocs ha hülyeséget kérdeztem.
2009. okt. 26. 18:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

jajj nem szabad sirni nehogy azt tedd tudom könyű beszélni de neked is lesz babád hidd el ne add fel és ne görcsölj és mindent belesok sikert.

Majd ird meg mi volt ám nagyo szivből drukkolok neked hogy sikerüljön 23 hetes kismami voltam

2009. okt. 27. 21:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Reggeli első vizeteletből clear blueval negatívat teszteltem. Azt hiszem nem látogatom mostanában ezt az oldalt, mert csak rágörcsölök és a szívem fájdítom. Boldog babásodást mindenkinek.
2009. okt. 28. 06:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem alapjáraton lilás színű, pedig tuti nem vagyok terhes mert még szűz vagyok. Akkor most mi van? :)

Am biosz tagozatra járok. Elég részletesen kiveséztük a dolgokat de ezt soha nem hallottam még. Szerintem , és ezt nem bántásból mondom, de azok a nők akik nagyon akarnak gyereket már szinte minden apró kis jelet a terhesség jelének veszik. Szerintem ez csak belemagyarázás.

18/L

2010. febr. 9. 23:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem az. Eü-s vagyok, orvosi szakkönyvekben is le van írva, és én magam is tapasztaltam. Csak nyilván ez sem igaz mindenkire, mint annyi minden más...
2010. febr. 10. 14:28
 15/15 anonim ***** válasza:
oké nem mondtam h lehetetlen csak lehet h ez annyira nem általános minthogy ha terhes vagy nagy lesz a pocakod:)
2010. febr. 10. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!