Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Izgulás?! Nagyon izgulósok...

Izgulás?! Nagyon izgulósok vagytok ti is? Ti mikorra nem várjátok? Mióta próbálkoztok? hanyadik gyerkőc?

Figyelt kérdés
Azt hittem, nem fogok ennyire izgulni és nem görcsölök rá a babavárásra. Első valódi próbálkozós hónapunk és mégis annyira izgulok és szeretném előre pörgetni az időt:) Nekem az első baba lesz.. A ciklusom 6.,11.,16.,18. napján voltunk együtt...

2013. aug. 9. 07:50
1 2
 11/13 péntek judit nikolet ***** válasza:

9-es!!!

Akkor nagyon szorítok nektek is hogy sikerüljön!!! Hát akkor igen jókor voltatok együtt nekem is akkor volt peteérésem a kalkulátor szerint!!! Csak fogamzásgátlót szedtem , de remélem ez nem akadály!!! Mindenképp írd meg ha sikerült én is jelzek majd!!!!! Kitartást :D

2013. aug. 10. 20:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én holnapra nem varom :) Nekunk is elso baba lenne es elso probalkozasunk volt. ciklus 5. napjatol a 21. ig egyutt voltunk,mivel parom kulfoldon dolgozik, igy kikellett hasznalni ezt a kis idot. Remelem osszejon nektek is a baba :)
2013. aug. 11. 11:02
 13/13 anonim válasza:
3-as én azért gratulálok neki mert hogy vannak akik tudnak gyereket gyereket vállalni ebben a világban!
2013. aug. 11. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!